Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

We mogen weer….

Een klein half jaar geleden vond in Zalencentrum Vita Nova het eerste dansfeest met muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig plaats. Gespannen keken de uitbaters van Vita samen met de organisatoren Martin Rozeboom en Harm Visser of de toeschouwerstroom in de bovenzaal op gang zou komen. En dat kwam ie! De voorzichtige verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. Dik driehonderd mensen brachten een bezoek aan deze dansavond.. Onder het publiek ook opvallend veel jongeren die zich vergaapten aan de opvallende dansmoves die op de dansvloer tentoongesteld werden. Zo ging dat toen, ten tijde dat dergelijk dansgeluk nog heel gewoon was. Een eclatant succes dus die schreeuwt om een herhaling…….

En die komt er binnenkomt. Op zaterdag 29 september gaan om 22.00 uur de deuren weer open naar het swingpaleis. De entree bedraagt als vanouds slechts €5,-. Het is de organisatie wederom gelukt om de DJ’s Peter Zuidhof en Thomas Visser te strikken om deze avond muzikaal naar een climax te begeleiden. Het accent lijkt ietwat verlegd te zijn naar de muziek uit de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw. Maar heel misschien strijken de DJ’s wel een keer over het hart en treden ze buiten deze muzikale topjaren. Via deze link kan er in elk geval enigszins sturing aan de avond gegeven worden:

https://docs.google.com/forms/d/1yVdN_EVeOh7hsQ2wqfLnOPK0SRg1hdcFSLGayDDE4wU/viewform?edit_requested=true

Dus heb je een verzoeknummer, geef deze van te voren gerust door. Maar breek de tent niet af wanneer hij niet gedraaid wordt want de vraag is vaak groter dan het aanbod! Martin wil er verder niet al te veel woorden meer aan vuilmaken. Dat hoeft ook niet gezien het grote succes van deel 1. ‘Joe mott’n gewoon weer kommen en neem gerust een introducé mee, der is roemte zat!’ Ik ben er graag weer bij, jullie ook?!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69