Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Drie weken rust….

Voor u opent zich de laatste blog voor de zomervakantie. Morgen nog een Babbelen met Bert, vrijdag een pensionadointerview. En dan volgen drie weken rust. Misschien nog wel meer voor u dan voor mijn persoontje. Frankrijk lonkt als nooit tevoren met Parijs als voornaamste blikvanger. En dat combineert niet lekker met het schrijven van allerlei verhalen. En dus binnenkort eerst maar even weer een radiostilte inlassen. Hoe ik dat met de adverteerders doe, weet ik eigenlijk nog niet zo goed. Misschien dat ik dat onderdeel toch over twee weken wel weer op pak.

Want over het aantal adverteerders heb ik nog steeds niets te klagen. Het zijn er een dikke veertig die allemaal hun aandacht verdienen. Een van de grootste pluspunten van dit jaar tot dusver. Dat het aantal mooi stabiel blijft en zelfs een lichte stijging vertoont. Af en toe verdwijnt er een van de gevestigde orde maar er zijn er dit jaar ook al weer een kleine tien bij of terug gekomen…..

Het was me het jaartje wel tot dusver met de nodige ziekenhuisbezoeken van een drietal naasten die zich er allemaal lekker doorheen geknokt hebben. Met een nieuwe baan, een overgang naar een hoger niveau en een terugkeer naar het Hippolytushoes tot gevolg. Pa kwam middels een bezoek aan Borkum onlangs nog tot internationale ervaringen. Wie had dat in maart gedacht? Dat is nog een pluspunt dus. En de nieuwe website zag het levenslicht, met dank aan buurman Wim. De nieuwe versie draait inmiddels al weer bijna vier maanden op WordPress en dat is prettig werken hoor. Daar kunnen we na de vakantie mooi op voortborduren.

En verder heb ik eigenlijk weinig tot niets te melden. Een minder prettige website-ervaring bewaar ik voor na de vakantie. Dat pittig factuurtje moet ik eerst maar even laten bezinken. Maar het levert wel veel voer op voor een nieuw verhaal, dat zeker. Ongetwijfeld aangevuld met naar ik hoop prachtige vakantieherinneringen waardoor ik voor altijd met een glimlach terug mag denken aan de zomer van 2018. De eerste afspraken voor na de vakantie zijn inmiddels al weer gemaakt, altijd goed.

Moet ik verder nog iets aan het papier toe vertrouwen over bijvoorbeeld de slotdag van de voetbalvereniging, allerlei epische sportevenementen dichtbij (Beach Event) of verder weg (Tour de France, WK voetbal, Wimbledon) of misschien toch de spaarzame regendruppels die vorige week gevallen zijn? Of mijn plannen voor een nieuw onderdeel op de website, getiteld ‘De plaat en zijn verhaal?. Nee! Misschien dat er nog een vleugje Tour de France in de na de vakantiecolumn gepropt kan worden maar daar houdt het wel mee op.

Dit verhaal ook. Volgens mij ga ik al langzaam maar zeker richting vakantiemodus. Alhoewel? Volgens Ageeth moest ik het nog even hebben over de eindmusical van groep 8 van De Wilster in het Schienvat in Kantens. Dat was inderdaad een prachtige uitvoering. Juf Gea merkte eerder die week al zo terecht op dat kinderen vaak veel meer kunnen dan wij denken en dat dit nogal eens onderschat wordt.

Zo wist ik nooit dat Jazlijn zo mooi kon zingen. Voor mijn gevoel klapte het publiek net iets harder na haar ballade met ‘de generaal’ Senna dan tijdens de overige scènes. En dat maakte mij best wel een beetje trots op mijn jongste bonusdochter, vandaag (18-7) toevallig ook nog jarig, ondanks het feit dat mijn genen er niet in zitten. Het werd derhalve een prachtige musical waar later vast nog wel eens met mooie herinneringen en zwijmelingen aan teruggedacht wordt. Het einde van een tijdperk ook….

Dat was het toch echt! Rest mij nog om jullie allemaal een prachtige vakantietijd toe te wensen. Misschien wel dicht bij huis zonder weg te gaan of misschien ook wel middels een vertrek naar exotisch verre oorden. Kom bovenal gezond en uitgerust weer terug. En mocht u zich toch vervelen? De website www.bert-koster.nl is via de smartphone of tablet altijd dichtbij. Het ga u goed….

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69