Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Schapenvel.nl, Edith Reinhardt

Schapenvel.nl van Edith Reinhardt uit Huizinge is een onderneming die ik al langere tijd op de adverteerderskorrel heb. Niet alleen door de prachtige producten die ze verkoopt. Want hoe komt haar Facebookpagina aan bijna 9.000 likes? Het een zal wel met het andere te maken hebben. Na een bakje koffie en een bezoek aan haar bedrijfspand aan de Heerestraat 11 in Middelstum is de kogel gelukkig door de kerk geschoten: Schapenvel.nl treedt toe tot de Club van 50. Edith ken ik trouwens van het voetballen, zoon Bessel speelt bij O-19 en ze is ook een van de sponsoren van de VV Middelstum, en ik kom haar wel eens tegen tijdens bijeenkomsten van de Handelsvereniging Middelstum waar we beiden lid van zijn.

Maar Schapenvel.nl dus: unieke schapenvachten in alle soorten, maten en prijzen. Via de webshop kunt u een keus maken uit honderden, veelal afzonderlijke gefotografeerde, ECO-vachten. De schapenvachten zijn met natuurlijke materialen gelooid in Europese looierijen, geleverd door particuliere boeren. De vachten zijn allemaal restproducten (dus de schapen worden niet speciaal geslacht voor deze schapenvellen), ambachtelijk bewerkt tot een prachtig product waar u jarenlang plezier van hebt!

Naast de vachten levert Schapenvel.nl ook warme pantoffels, prachtige kussens, gezondheidsvachten, knuffelzachte vachtjes voor baby’s, comfortabele autostoelhoezen, beeldschone tapijten en zelfs wasbare schapenvellen uit voorraad. Snel en gratis thuisbezorgd!

Hoe is dit prachtig bedrijf eigenlijk ontstaan? Edith hierover op de website: “Tijdens onze gezinsvakantie in Polen maakte ik kennis met een ietwat zonderlinge marktkoopman. Ik kocht twee vellen van hem, welke tot vandaag nog in gebruik zijn. ‘Wat moet het heerlijk zijn deze vachten te mogen verkopen!’ Ik werkte destijds voor de websites van een grote telecommaatschappij. Het leek mij een enorme uitdaging zelf een webshop te bouwen. Tot mijn eigen verbazing werd de webshop al snel een succes!”

Sinds 2013 is Schapenvel.nl versterkt met Anneke Staal. Wanneer u Schapenvel.nl belt dan krijgt u haar aan de lijn. Er valt nog zoveel meer te vertellen over deze unieke producten. Maar daarvoor verwijs ik u graag door naar www.schapenvacht.nl.

Daar staan ook alle contactgegevens vermeld en de openingstijden van de winkel! Schapenvel.nl is ook te volgen via Facebook: Facebook Schapenvel.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69