Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

70’s-80’s-90’s party in Zalencentrum Vita Nova

Sunsation is nog maar net afgelopen of er dient zich al weer een nieuw dansfeest aan. Martin Rozeboom is iemand die wel van een dansje op zijn tijd houdt. Maar het lukt hem tegenwoordig maar zelden meer om in de juiste ‘mood’ te komen. Vaak ingegeven door de (verkeerde) muziekkeuze van de DJ. Hier doet hij op gezette tijden zijn beklag over. Toen Mark Willem Evenhuis, van Zalencentrum Vita Nova inderdaad, dit ter ore kwam, had hij zoiets van: “Je kunt hier wel een keer een dansfeest organiseren en dan zelf de playlist samenstellen!” Dat was niet tegen dovemansoren gezegd en in Harm Visser vond Martin een enthousiaste mede-organisator.

En zo worden we dus op zaterdag 14 april vanaf 22.00 uur in de feestzaal (bovenzaal) van Vita Nova verwacht. De DJ’s Thomas Visser en Peter Zuidhof nemen ons dan mee naar ver vervlogen tijden. Terug naar de jaren ’70, ’80 en ’90 dus van de vorige eeuw. De entree bedraagt €5,-. ‘Nee, je hoeft geen kaart in de voorverkoop te bestellen, je moet gewoon komen!’Aldus Martin, to the point als altijd.

Wel kun je natuurlijk nu al nadenken over een favoriet nummer uit die jaren en die aan de organisatoren doorgeven. Misschien hoor je dit nummer wel terug op zaterdag de 14e. Noteer deze datum dus snel in je agenda wanneer je zin hebt in een ouderwets gezellig dansfeest. Want houden we niet allemaal van the 70’s-80’s en ’90? De tijd inderdaad dat ook Martin nog jong was…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69