Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Drewes Wildeman

Naam: Drewes Wildeman

Adres, Woonplaats: ‘t Zandt

Leeftijd: 47 (9 maart 48)

Burgerlijke Staat: gehuwd

Beroep: Sociaal Ondernemer (Landgoed DeCamping (ontwikkelen van Sociaal dorpsbedrijf op ‘t Zandt), Deal de Serie (Groningen op de kaart zetten en jongeren enthousiasmeren voor de techniek), Stichting Door Mensen Hier Voor Mensen Daar (produceren van noodhulpproducten in Nederland met mensen met afstand) en er lopen nog wat ideeen wat nog niet in de krant moet…

Hobby’s: Muziek: drummen in een band waarin ook Dick Stukkien mijn compagnon van LDC zit en een van de gitaristen is.

Lievelingsgerecht: Spare-ribs /Stamppot rauwe andijvie.

Mooiste film ooit gezien: Deal de Serie (eigen productie).

Mooiste sportmoment ooit: Wat ik er van heb kunnen volgen… Olympische Spelen 2018 (schaatsers).

Mooiste boek ooit gelezen: Toch wel de reeks Kameleon boeken. Genoten heb ik daarvan toen.

Kijkt het liefst naar: Op dit moment het ontstaan/ontwikkeling van Landgoed DeCamping (draagvlak en dus aanbiedingen van alles uit ons dorp).

Beste popsong aller tijden:

Mooiste/succesvolste versiertruc: Ik moet het niet hebben van trucs…. Mijn enorm goede innerlijk en mijn charisma deden het (Oja en…. ik lieg ook wel eens.)

Mooiste plekjes van het Hogeland: Op dit moment locatie Landgoed DeCamping op ons dorp… als je hier bent voel je je echt goed, hier gebeuren zulke leuke dingen met hele leuke mensen…

Favoriet vakantieland: Frankrijk (maar zal dit jaar wel ‘t Zandt worden…..)

Mooiste stad: Uiteraard Groningen.

Favoriete auto: Nissan Patrol (echt mijn auto en kantoor).

Waar heb je spijt van: Eigenlijk nergens van.. tenminste kan even niets bedenken…

Wat zou je ooit nog willen doen: Ben ooit eens met Ulfert en Hilbert Dorenbos met hun stichting Multimissions naar Kosovo geweest. Ooit wil ik daar weer met hen heen.

Droomvrouw/man: Karin, mijn vrouw (eigenlijk geen droomvrouw want ik heb haar al). Krom hangen met medailles die Karin, valt vast niet mee zo met mij. Verder Ina (moeder) en Popko (vader); door hun manier van opvoeden (vrijlaten met altijd het gevoel van “mijn thuis”/liefde) ben ik zo geworden hoe ik ben en hoe ik in elkaar zit. Zeer trots op hen! DANK dus aan Pop & Ina……

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Toch wel  die Spare-Ribs.

Hoogtepunt uit het leven: Het feit dat ik geboren ben in een gezin die er altijd is voor ons, maar verder de vele logeerpartijen vroeger op de boerderij van oom Jan en tante Martie in Godlinze, mijn eigen gezin, de mensen om mij heen en…… Heb je nog een A4 tje?

Dieptepunt uit het leven: Het overlijden van mijn opa (grootste vriend), het zeer plotseling overlijden van kameraad, medetoneelspeler, mede-muziekmaker Doeke Oosting, het ziek zijn van kameraad (hartfalen en inmiddels een nieuw hart) Martin Datema, het gekloot met Karins oren (Tinitus) en evenwichtsorganen en dus altijd zeer storend lawaai in haar hoofd, het in de molen zitten van Albert Hartman (kameraad) met steeds weer lichte aanvallen van uitval en enorme hoofdpijnen zijn dingen waar ik veel aan denk en waardoor ik echt wel het leven kan waarderen maar er inmiddels ook anders tegenaan kijk.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Harrie Hoek uit ’t Lage vd Weg  (directeur EZ Eemsdelta), een prachtige kerel. Hij heeft even een beetje pech maar is weer aan de beterende hand gelukkig!!! Maar zet zich professioneel in voor een beter Groningen op economisch gebied.

Wat wil je verder nog kwijt: Och, zoveel maar laten we het maar houden op dat ik een ieder een pracht leven gun met veel plezier en gezondheid…. En dat iedereen moet komen kamperen op LDC ofwel Landgoed DeCamping!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69