Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Voorverkoopdag jubileumeditie Sunsation komt er aan!

De agenda’s kunnen getrokken worden want op zaterdag 27 januari vindt weer de Sunsation voorverkoopdag plaats. Als vanouds in The Rising Sun aan de Geertruida Alberdastraat 5 in Middelstum. En dit jaar viert Sunsation haar 30e verjaardag waardoor tijdens deze jubileumeditie extra groot wordt uitgepakt! En extra vroeg want Sunsation start dit jaar al op vrijdag 16 maart!

De voorverkoopdag duurt als vanouds van 10.00 tot 16.00 uur en er kunnen uiteraard weer tientallen euro’s voordeel gescoord worden middels aantrekkelijke kortingen op kaarten en munten. De kortingen kunnen oplopen tot meer dan 50%! Als extra service kan er ook dit jaar gewoon weer gepind worden. Voor de twee vrijdagavonden vindt geen voorverkoop plaats, deze tickets zijn alleen ’s avonds aan de deur verkrijgbaar. Houders van een toegangskaart voor de zaterdag kunnen op de voorafgaande vrijdagavond gratis naar binnen.

De succesformule van vorig jaar blijft gehandhaafd. Sunsation 2018 start namelijk op vrijdag 16 maart met Sunsation Live presents Great Piano’s On Tour en dankzij de jubileumeditie met tal van extra verrassingen. Gevolgd door de Klimaatgroep Hollandse Avond op zaterdag 17 maart. Een week later gaat Sunsation op vrijdag weer Back to the 90s en 00s. De slotavond is op zaterdag 24 maart met het Dance Event. De line-up voor Sunsation wordt maandag 22 januari bekend gemaakt! Check voor meer info www.sunsation.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69