Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Petra Abbring, Mode & Meer Bedum

De vluggertjesrubriek bracht mij vorig jaar in contact met de zeer ondernemende Petra Abbring uit Bedum. Onvoorziene omstandigheden voorkwamen dat ze toen al begon met adverteren. Gelukkig heeft ze ook in 2017 niet stilgezeten, integendeel zelfs. Want naast de trendy dameskledingzaak Boetiek Stuif es in in de Grotestraat in Bedum opende ze dit jaar niet ver daar vandaan een nieuwe zaak: Mode & Meer! De plek waar ze de afgelopen maanden veelvuldig te vinden was….

Haar zeer toepasselijke lijfspreuk luidt niet voor niets: ‘Trek iets positiefs aan, dat past altijd!’ Ooit begon Petra aan het Boterdiep met de verkoop van tweedehands kleding. Dat is inmiddels veranderd richting de verkoop van betaalbare trendy kleding. En die kledingkeuze is heel breed. Jong en oud kon altijd bij Boetiek Stuif es in terecht en van maatje XS tot maat XXL. Met als kernwoorden toegankelijk, sfeervol, gezellig (de koffie staat altijd klaar!) en, niet onbelangrijk, betaalbaar!

Maar das war einmal, nu is het Mode & Meer waar we moeten zijn. Mode & Meer voorziet duidelijk in een behoefte want Petra zag in de afgelopen maanden verschillende nieuwe gezichten aan de Plantsoenstraat nummer 2 in Bedum. ‘Het is een gewaagde maar absoluut ook goede stap geweest. Vooral vrouwen van middelbare leeftijd hadden moeite om bij Boetiek Stuif es in te slagen en kunnen nu prima bij Mode & Meer terecht. Je vindt hier voor elke gelegenheid een passend outfit. Het is een modezaak voor iedereen!’

Het is niet alleen kleding wat de klok slaat, vandaar de term & Meer natuurlijk. Want ook sieraden, sjaals, tassen en schoenen worden verkocht. Naast een hoekje met kleding ‘voor een maatje meer’. Kortom, Petra heeft met deze modezaak absoluut goud in handen in Bedum. Kom gerust eens langs in de winkel.

Openingstijden Mode & Meer: Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur (tussen 12.00 en 13.00 uur gesloten) en zaterdag van 10.00-16.00 uur.

Babbelen met Petra

Petra is te bereiken via 06-13565277 of phabbring@ziggo.nl.

Check ook eens haar Facebookpagina: (Facebook Mode & meer).

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69