Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Carry Lanenga

Naam: Carry Lanenga

Adres, Woonplaats: Boterdiep Bedum

Leeftijd: 37

Burgerlijke Staat: Samenwonend en sinds 5 week moeder van onze dochter Jaimy.

Beroep: Cateringmedewerkster bij Compass group (Eurest).

Hobby’s: Volleybal, mountainbiken, beachvolleyballen.

Lievelingsgerecht: Kip uit de oven met gebakken aardappelen en een slaschotel. Nagerecht graag de chocolade souffle van de “Caenerij” uit Bedum, heerlijk!

Mooiste film ooit gezien: Ik ben vooral fan van de serie Ray Donovan op Netflix.

Mooiste sportmoment ooit: Ik heb heel veel mooie dingen beleefd tijdens mijn 16 jaar in dames 1 bij volleybal vereniging Dio Bedum. Menig kampioenschap binnen gesleept, en heel Nederland doorgereisd.

Maar waar ik het meest van kon genieten waren de zwaar bevochten thuiswedstrijden met een tribune vol publiek. Daar kreeg ik altijd een enorme kick van: publiek wat op de bank stond van de spanning, een trainer die ijsbeerde langs het veld, trillende vingers en bij winst een oorverdovend applaus.

Mooiste boek ooit gelezen: Alle boeken van Simone van der Vlugt.

Kijkt het liefst naar: Masterchef Australia, Formule 1 en andere sport, Netflix, en The Voice of Holland met vriendinnen. Alhoewel dat meer kletsen en ouwehoeren is dan dat we serieus zitten te kijken, haha…..

Beste popsong aller tijden: Kensington- Do I ever

Mooiste/succesvolste versiertruc: Gelukkig had ik er meerdere, want ik heb aardig mijn best moeten doen voor Sander.  Uiteindelijk met succes…..

Mooiste plekjes van het Hogeland: Het bos van Appelbergen in Glimmen.

Favoriet vakantieland: Ik heb geen voorkeur. Zolang het er maar lekker warm is, en de juiste mensen mee zijn dan vermaak ik me overal.

Mooiste stad: Stad Groningen

Favoriete auto: Ik heb niks met auto’s, geen voorkeur voor merk of kleur. Ze moeten veilig zijn, dat is mijn enige vereiste.

Waar heb je spijt van: Spijt is een groot woord, je leert van je fouten en ze hebben me onder andere gemaakt tot wie ik nu ben.

Wat zou je ooit nog willen doen: Samen met Sander en Jaimy op vakantie gaan naar Indonesie, en het lijkt me heel leuk om eens een ballonvaart te maken.

Droomvrouw/man: Mijn droomman is Sander, hij maakt mij elke dag aan het lachen en het is geen moment saai met hem. Mijn droomvrouw is Lucy Haandrikman: recht door zee, sociaal, gezellig en een geweldige moeder voor haar zoontje.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Alleen mijn dochter mag me nu wakker maken voor de flesvoeding, voor de rest kun je mij beter met rust laten s’nachts.

Hoogtepunt uit het leven: De geboorte van onze dochter Jaimy, wat een liefde voor dat kleine meisje.

Dieptepunt uit het leven: Verlies van dierbaren, het hoort bij het leven helaas maar soms moeilijk te accepteren.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Lucy Haandrikman omdat ze een topper is en al 11 jaar een hele goede vriendin van mij. Eigenlijk verdient ze een lintje dat ze al zolang bevriend met me is….

Wat wil je verder nog kwijt: Gert-Jan bedankt dat ik je mocht opvolgen, Lucy succes met het invullen. Voor de rest wil ik nog meegeven dat je vooral je eigen leven moet leven en niet wat andere mensen van je verwachten. Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk en dat bereik je alleen als je dingen doet die bij jou passen. En GENIET, heel veel, heel vaak, van alles wat je leuk vindt. 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69