Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Gert-Jan Platje

Naam: Gert-Jan Platje

Adres, Woonplaats: Grotestraat in Bedum.

Leeftijd: 46

Burgerlijke Staat: Al ruim 15 jaar gelukkig getrouwd.

Beroep: Ik werk voor de dagbesteding van ’s Heeren Loo Opmaat.

Hobby’s: Naast dat ik graag op vakantie ga mag ik ook graag samen met vrienden genieten van een gezellige avond. Een hapje en een drankje in goed gezelschap staat hoog op m’n agenda. Verder speel ik sinds dit seizoen in het laagste team van DIO heren. Het gaat dan meer om de ‘derde’ helft dan om de prestatie op zich. Hoewel het fanatisme groot is, net als de onkunde trouwens…..

Lievelingsgerecht: Echte voorkeur heb ik niet. Kan net zo genieten van de Hollandse-, Italiaanse- als Mediterrane keuken. Ik lust eigenlijk alles wel.

Mooiste film ooit gezien: Intouchables, de laatste film die ik anderen echt heb aangeraden.

Mooiste sportmoment ooit: Persoonlijk het kampioenschap met CVVB 6 eind jaren negentig, een heerlijk vriendenteam waar de poppetjes dat jaar precies goed stonden. Verder kan ik genieten van bijna alle successen van Nederlandse sporters: de prestaties van Max Verstappen, het kampioenschap van de oranje leeuwinnen … vooral niet verwachte hoogtepunten vind ik mooi.

Mooiste boek ooit gelezen: Ik lees eigenlijk alleen op vakantie een boek en dan van alles. Biografieën, romans en thrillers van diverse schrijvers. De ontdekking van de hemel van Mulisch is denk het laatste boek dat indruk heeft achter gelaten.

Kijkt het liefst naar: Sport, live of via de televisie maakt me weinig uit.

Beste popsong aller tijden: Pffhhh, ‘Dansen op de vulkaan’ van De Dijk nationaal en internationaal ‘Streets of Philadelphia’ van Bruce springsteen.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Ik heb werkelijk geen idee …

Mooiste plekjes van het Hogeland: Vanaf het water op de schaats … je kijkt dan zo anders naar alles. Heerlijk je kop leeg maken en genieten van alles om je heen.

Favoriet vakantieland: Momenteel Spanje, heerlijke temperaturen, goed eten … maar ook Italië staat hoog op m’n lijst.

Mooiste stad: Groningen, geen uitleg nodig lijkt me.

Favoriete auto: Alles wat er een beetje uitziet en waar ik met fatsoen van A naar B kan komen. Mijn droomauto is een Porsche 911 turbo hoewel ik daar waarschijnlijk niet eens in pas.

Waar heb je spijt van: Spijt ligt in het verleden en ik kijk graag vooruit, ik zou het dus zo niet weten.

Wat zou je ooit nog willen doen: Een wereldreis maken, hoeft niet morgen maar ergens in de toekomst?!

Droomvrouw/man: Heel cliché, maar toch echt m’n eigen vrouw … Jeannette!

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Als er iets ernstig mis is met één van mijn geliefden/naasten, anders laat me maar gewoon liggen. Er is weinig dat niet kan wachten tot morgen.

Hoogtepunt uit het leven: Ik ga voor m’n trouwdag, was een heerlijke dag met vrienden en familie. Ik heb ervan genoten en ben nog altijd blij met m’n keuze.

Dieptepunt uit het leven: Het veel te vroeg overlijden van m’n zus twee jaar geleden …

Volgende vluggertjesgast en waarom: Carry Lanenga, net moeder geworden en fanatiek volleyballer. Daarnaast wordt het weer eens tijd voor een vrouw als gast.

Wat wil je verder nog kwijt: Laat anderen in hun waarde en kijk eerst eens naar jezelf voordat je wijst, er is namelijk al genoeg ellende om je heen …

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69