Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Theo van Alst, Cars4all Bedum

 

Wat komt de naam Cars4all mij toch bekend voor, dacht ik enige maanden geleden al eens toen Theo van Alst aangewezen werd als nieuwe vluggertjesgast. Toen ik de radiocommercial voor nieuwe banden van Cars4all op Joy Radio langs hoorde komen, ging vervolgens direct een belletje rinkelen. Inmiddels is net weer een leuke nieuwe commercial gestart op deze zender, in onze provincie is deze te beluisteren via 98.5 FM.

Cars4all Bedum gaat overigens veel verder dan de verkoop van nieuwe (winter)banden die in alle soorten, maten en merken te verkrijgen en te monteren zijn. Op de website staat te lezen: “Cars4all bestaat sinds oktober 2006 en is een eigentijds autobedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. In de moderne werkplaats van Cars4all verrichten wij onderhoud en reparaties aan personenauto’s, bedrijfswagens, campers en caravans. Cars4all beschikt over een werkplaats voorzien van modern equipement en diagnoseapparatuur zodat ieder voertuig vakkundig gerepareerd kan worden!”

U kunt onder andere voor de volgende zaken bij Cars4all, gevestigd aan de Verbindingsweg 31 in Bedum, terecht:

APK keuringen

Klein- en groot onderhoud

Versnellingsbak en motorrevisie

Remmenservice

Aircoservice

Banden- en wielenservice

3D-uitlijn service

Camper-, caravan- en aanhangwagenservice

Inbouw standkachel

Inbouw luchtvering

Men streeft er naar om u vooraf een duidelijk inzicht te geven in de kosten, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Mocht het nodig zijn dan kunt u kosteloos een leenauto meekrijgen. Voor het gebruik hiervan berekenen ze u alleen de benzinekosten.

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dan kan Cars4all dat in bijna alle gevallen herstellen want ze beschikken over een werkplaats met richtbank, een eigen spuitcabine en uiteraard over vakkundig personeel! Is de schade een verzekeringskwestie? Cars4all mag voor de meeste verzekeringsmaatschappijen de schade aan uw voertuig herstellen. Zelfs bij het niet verhaalbaar zijn van de schade is er nog geen man overboord want dan nemen ze namelijk het eigenrisico geheel of gedeeltelijk voor hun rekening. Op het schadeherstel en het spuitwerk bieden ze ook nog eens een garantietijd van drie jaar! Als dat geen service is…..

Cars4all is te bereiken via 050-3011999 of info@cars4all.nl.

Babbelen met Theo

Check voor meer informatie ook eens de mooie website www.cars4all.nl!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69