Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Boneschansker Belastingen en Administraties Leens

Begin dit jaar leerde ik tijdens een bijeenkomst van de Open Coffee Club ’t Hogeland Pieter Boneschansker kennen. Enthousiast vertelde hij over zijn nieuw ingeslagen ondernemerscarrière en over Boneschansker Belastingen en Administraties. Boneschansker is natuurlijk een bekende naam in Leens en omstreken. Senior was jarenlang voorzitter van voetbalvereniging FC Leo en is nog steeds actief binnen de zaak van zoon Klaas die een dakdekkersbedrijf heeft.

Maar in deze introductieverhaal staat Pieter dus centraal. Geboren in 1970 en in Leens opgegroeid. Hij is als fiscalist al meer dan 20 jaar bezig om ondernemers in het MKB met raad en daad bij te staan op fiscaal terrein. Na 20 jaar werkgevers gediend te hebben (van klein naar middelgroot en groot) vond Pieter het tijd worden om zijn creativiteit en nuchterheid in dienst te stellen van hemzelf en daarbij dus ook aan u. Met als motto: ‘Goed werk voor een eerlijke prijs!’

Goed werk is een ruim begrip natuurlijk, daarom geeft hij ook een verduidelijking: ‘Wanneer u een vraag hebt waar ik direct een goed en duidelijk antwoord op kan geven, dan krijgt u die. Wanneer er meerdere keuzes mogelijk zijn, dan zal ik die benoemen en ook de plus- en minpunten van die keuzes. Ik wil geen korte termijn winst verkopen en daarbij het lange termijn verlies onbenoemd laten.’ 

‘Waar mogelijk ben ik vooraf duidelijk over de prijs die ik u in rekening zal brengen en wat ik daarvoor doe. Het streven is dat daarin voor u geen tegenvallers zitten voor meerwerk. Dat geeft voor u duidelijkheid en is de basis voor een goede vertrouwensrelatie!’

Pieter is heel goed op de hoogte van de volgende belastingen:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonbelasting
  • Overdrachtsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Erf- en schenkbelasting

Waarbij het belangrijk is te weten hoe keuzes op het ene belastinggebied doorwerken naar een andere belasting. En ook die breedte bezit hij. Waardoor u profiteert van zijn creatieve mogelijkheden om een optimale fiscale positie te creëren! Waarbij ook een strategie te bepalen valt over wat te doen met uw spaargeld.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust vrijblijvend contact met Pieter op:  06-21942228 of info@boneschansker.nl.

Babbelen met Pieter Boneschansker

Check ook eens zijn mooie website, inclusief hersenspinsels: www.boneschansker.nl!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69