Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Wendy Gustina

Naam: Wendy Gustina

Adres, Woonplaats: Uithuizermeeden

Leeftijd: 26       

Burgerlijke Staat: In een relatie.

Beroep: Medewerker maatschappelijke zorg op Zorgboerderij Calidad.

Hobby’s:  Sporten, veld-/zaalvoetbal en tegenwoordig zelfs al een beetje tennis.

Lievelingsgerecht: Ik houd van lekker eten, een zelfgemaakt recept (niet uit een pakje) ben ik altijd voor!

Mooiste film ooit gezien: The Boondock Saints en misschien John Wick.

Mooiste sportmoment ooit: Meest recente voor mij is toch wel de nacompetitie reeks van Heracliden zaal 1. Na een goed seizoen in de eerste klasse mochten we strijden voor promotie naar de hoofdklasse. Helaas na een penaltyreeks verloren maar later alsnog kunnen promoveren. Met een superpubliek achter ons hebben we met veel plezier deze wedstrijden afgewerkt.

Mooiste boek ooit gelezen: Ik heb een aantal boeken liggen maar één heb ik uitgelezen en dat was Rood van Midas Dekkers.

Kijkt het liefst naar: Een goede serie.

Beste popsong aller tijden: –

Mooiste/succesvolste versiertruc: Helaas moet ik jullie teleurstellen, ik wou dat ik op dingen kon komen als: “Hoe zwaar is een ijsbeer” en alle andere standaarddingentjes maar helaas is dat niet zo. Ik denk gewoon lekker jezelf zijn en het loopt wel los!

Mooiste plekjes van het Hogeland: Van augustus tot aan juni moet dit toch echt Sportpark Meij zijn en één keer per jaar (dat ene weekend in juli) wordt het Johan van Veenplein toch echt het mooiste plekje van het Hoogeland.

Favoriet vakantieland: Curaçao, terug naar je roots, ja dat is toch heerlijk! Ik hoop in de toekomst nog wel een aantal mooie plekjes te ontdekken op de wereld.

Mooiste stad: Groningen

Favoriete auto: Ik heb niet heel veel met auto’s, maar een mooie Audi of een Range Rover sport vind ik wel erg mooi!

Waar heb je spijt van: Spijt is een groot woord, alle mooie en minder mooie ervaringen zijn goede leermomenten.

Wat zou je ooit nog willen doen: Een mooie wereldreis lijkt mij nog wel mooi.

Droomvrouw/man: Naast mijn vriendin moet ik toch zeggen: Meghan Markle (uit Suits).

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Als ik niet al wakker bent mag het alleen voor iets belangrijks.

Hoogtepunt uit het leven: Ik geloof dat we heel veel mooie dingen mee maken in het leven. Maar ik kan heel erg genieten van familie en hierin zijn mijn nichtjes heel erg belangrijk.

Dieptepunt uit het leven: Verlies van dierbaren en op sportief gebied zijn dat toch wel mijn vroege blessureleed met voetbal. Hierdoor heb ik heel wat seizoenen moeten missen en dat vind ik nog altijd vervelend!

Volgende vluggertjesgast en waarom: Henk Wieringa, ik denk dat het tijd wordt om de “jeugd” eens aan het woord te krijgen. Leuk om te ervaren wat de ambities en ervaringen zijn van deze jongen en mogelijk degene die hij nomineert.

Wat wil je verder nog kwijt: Voetbal is mooi, voetbal verbroedert enzovoort…. Dat zijn dingen die je vaak hoort. Toch hoor ik steeds vaker dat er een trainer, een begeleider en of een scheidsrechter mist voor de jeugd. Hoe mooi en hoe lekker vond je het zelf niet om op zaterdag je spullen te pakken en zonder zorgen naar het voetbalveld te gaan en er stond een trainer je op te wachten of een scheidsrechter die je wedstrijden floot?

Laat ook de jongste jeugd nu zonder kopzorgen genieten van hetgeen wat jou ooit ook is gegund en help mee op welke manier dan ook binnen je club. Zestig minuten van jouw tijd kan heel veel betekenen voor deze kleine voetballertjes!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69