Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Mark Linstra

Naam: Mark Linstra

Adres, Woonplaats: Knijpsterweg, Zandeweer

Leeftijd: 27

Burgerlijke Staat: Samenwonend

Beroep: Systeembeheerder bij Zonnehuisgroep Noord (zorginstelling met verschillende locaties verspreid door de provincie Groningen).

Hobby’s: Voetbal, gamen & de kroeg in gaan.

Lievelingsgerecht: Sinds mijn vriendin mij heeft meegenomen naar een Tapas restaurant, ben ik hier wel gek op geworden.

Mooiste film ooit gezien: Dat zijn er meerdere….  Maar om het kort te houden: The Shawshank Redemption en de hele serie Harry Potter films.

Mooiste sportmoment ooit: Voor mijzelf de 2-1 overwinning met SV De Heracliden op Ezinge, dit betekende dat wij kampioen werden. Geweldig om mee te maken als eerstejaars 1e elftal speler.

Op tv was dit de F1 race in Brazilië 2016… In deze race wist Max Verstappen in de 55e ronde van P16 naar uiteindelijk een spectaculaire derde plek te rijden, geweldig!

Mooiste boek ooit gelezen: Ik kom niet veel verder dan mijn dagelijkse mailtjes en whatsapp berichten.

Kijkt het liefst naar: Eerlijk gezegd luister ik liever ergens naar, vind het heerlijk om de hele dag muziek te luisteren.

Beste popsong aller tijden: Als ik hier een nummer zou noemen doe ik overige artiesten te kort, denk ik. Bovendien hou ik wel van wat hardere muziek.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Die heb ik eerlijk gezegd niet, meestal zorgde ik er wel voor dat ik versierd werd.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Sportpark Meij en het Klokhoes in Zandeweer.

Favoriet vakantieland: Voor wat betreft de winter is dit Oostenrijk en in de zomer vind ik één van de Griekse eilanden heerlijk.

Mooiste stad: Er staan nog een aantal steden op mijn lijstje waar ik nog graag naar toe wil, maar de mooiste stad waar ik tot nu toe ben geweest is toch wel Barcelona.

Favoriete auto: Net als Hilko ben ik vooral weg van Duitse auto’s: Porsche, Audi, BMW, Mercedes & Volkswagen.

Waar heb je spijt van: Mogelijk dat ik een aantal dingen anders aangepakt zou hebben in het verleden, maar spijt is een groot woord.

Wat zou je ooit nog willen doen: Op vakantie naar Hawaï lijkt me prachtig. Ook zou ik nog graag een keer in een mooie sportwagen willen rijden en een keer meevaren op een groot jacht.

Droomvrouw/man: Chantal Janzen

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Enkel iets heel belangrijks, laat me anders maar lekker liggen.

Hoogtepunt uit het leven: Het kopen van mijn huis en het opknappen hiervan, hier ben ik best wel trots op.

Dieptepunt uit het leven: Vanzelfsprekend het verliezen van een aantal dierbaren! Maar ook de twee (bijna drie) degradaties met SV De Heracliden op rij.

Volgende vluggertjesgast en waarom: De eerste persoon die in mij op komt is Evert Jan Bolt…. Evert is een goede vriend van mij en bovendien is deze “Dorpsgek” redelijk bekend in de provincie. Ook heb ik respect voor hem, gezien hij met zijn 45 jaren oud nog altijd één van de fanatiekste voetballers is die ik ken.

Wat wil je verder nog kwijt: Op 14 en 15 juli organiseren een aantal vrienden van mij Beach-Event in Uithuizermeeden! Voor mensen die er nog nooit geweest zijn, het is een geweldig evenement in de provincie en zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen!!!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69