Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Bouw Management Adviesbureau Tonnis van der Wijk Bedum

Als je in de rubriekvluggertjes op de volgende manier als vluggertjesgast geïntroduceerd wordt dan heb je vast een prachtige dag: “Tonnis werd eigenlijk min of meer gedwongen om als zelfstandige aan de slag te gaan. In korte tijd is hij een zeer succesvol ondernemer geworden en blijkt dat dit hem op het lijf geschreven is.” Prachtige woorden dus en voor mij een prachtig moment om hem als nieuwe siteadverteerder aan u voor te stellen!

Tonnis is namelijk als eigenaar van BMAT en bouwkundig inspecteur voor de volgende disciplines te benaderen:

Bouwkundige keuringen, opnames en advies.

Het bouwkundig opnemen en in kaart brengen van een bestaand pand is vaak de eerste stap van het bouwproces. Daarbij adviseert hij u bij uw plannen voor een eventuele aan- of verbouw. Het verzorgen van bouwtechnische keuringen t.b.v. aankopen van een woning behoort tot het pakket van BMAT. Er is al een bouwkundige keuring, inclusief NHG rapport vanaf €260,- inclusief BTW.

Contra-expertise aardbevingsschade

Als u in of aan uw woning schade ontdekt die mogelijk verband heeft met aardbevingen dan kunt u hiervan een melding doen bij het Centrum Veilig Wonen. Mocht u vervolgens van het CVW een expertise rapport ontvangen waaruit blijkt dat de schade die u heeft gemeld niet (geheel) wordt erkend als bevingsschade, dan kunt u contra-expertise aanvragen. Deze contra-expertise kunt u dan laten uitvoeren door BMAT. Tonnis heeft ruime ervaring op dit gebied en zal in de meeste gevallen zorgen dat schade wordt erkend en dat het schadebedrag wordt verhoogd. Contra-expertise is voor u geheel gratis; de kosten worden geheel vergoed door de NAM.

Project(bege)leiding

Op de zakelijke markt heeft BMAT qua projectleiding voornamelijk ervaring in het verbouw en onderhoudsegment. Ook de aan- & verbouw en kleinschalige nieuwbouw behoren tot hun werkterrein. Voor particulieren biedt BMAT het totaalpakket aan begeleiding; vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de oplevering en nazorg.  Daar tussenin zijn er zaken als tekenwerk, vergunningaanvraag, prijsraming, aannemerselectie, en uitvoering. Hierbij hoort natuurlijk ook advisering op het gebied van energiebesparende maatregelen.

Vergunningsaanvraag en tekenwerk

Het aanvragen van een vergunning voor aan- en verbouw is in sommige gevallen niet meer nodig. In veel andere gevallen echter nog wel. Het aanvragen van vergunningen in combinatie met bijbehorend tekenwerk wordt verzorgd door BMAT.

Voor zowel de particuliere en zakelijke markt.

Particulieren kunnen BMAT dus inschakelen voor begeleiding van nieuw- en verbouwwerkzaamheden. Bouw(gerelateerde) bedrijven kunnen BMAT inschakelen voor het (tijdelijk) invullen van diverse kaderfuncties. BMAT heeft ruime ervaring met calculatie, werkvoorbereiding, uitvoering en projectleiding.

Tonnis is breed inzetbaar dus met bouwkundige (aankoop)keuringen van bestaande woningen en contra-expertises tbv schademeldingen CVW als bijzondere aandachtspunten.

Tonnis is te bereiken via 06-51143924 of info@bmat.nl.

Babbelen met Tonnis

Check voor meer informatie de mooie website www.bmat.nl.

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69