Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Waar ik niet over geschreven heb…..

Het eerste kwartaal van 2017 is inmiddels al weer verteerd. Zonder strenge winterdagen. Sterker nog, vorige week werden er elders in Nederland zelf 20+ temperaturen bereikt. Onvoorstelbaar inderdaad. Net zoals de kijkcijfers voor bert-koster.nl in het eerste kwartaal. Inmiddels hebben al meer dan 150.000 bezoekers een kijkje genomen op de website in 2017. We liggen mooi op koers dus om de doelstelling van meer dan een half miljoen kijkers te halen. En over niet al te lange tijd, hopelijk ergens in mei, passeert de miljoenste bezoeker de revue. Niet te bevatten eigenlijk.

Wat ook niet te bevatten is, is het aantal adverteerders. Die is nog nooit zo hoog geweest. Heerlijk inderdaad en dit geeft de nodige rust in het hoofd. Bedankt dus voor het gestelde vertrouwen! Daarbij ben ik deze maanden druk met het schrijven van allerlei krantenartikelen. Mooi man. De Bedumer Winterloopkrant, de Sunsationkrant, de Omloop van Bedum krant en het Bedrijven Voetbal Magazine zijn of moeten worden gevuld. Het Hogeland bruist qua activiteiten, inclusief het pittoreske Middelstum waar we nu te midden van een Sunsational en sacraal gebeuren zitten. Ook daar liep het storm afgelopen weekend.

Er zijn dus inmiddels miljoenen letters aan het papier toevertrouwd. Toch zijn er ook genoeg onderwerpen geweest die niet aangesneden zijn. De Tweede Kamerverkiezingen zijn daar bijvoorbeeld een van. Met ondanks bijna een kwart zetels verlies, de VVD toch als grote winnaar. Dan kunnen ze bij de nummers 2 tot en met 5 wel de polonaise lopen, voorlopig heeft Rutte de touwtjes strak in handen aan de onderhandelingstafel voor een nieuw kabinet. Dan kun je wel over links willen maar dat wordt nog verdraaid lastig.

En als je dan een bruggetje wilt slaan van de politiek naar het voetballen, naar het Nederlands elftal om helemaal precies te zijn, dan kom je al snel bij de PvdA terecht. Net zo afgeslacht en geëlimineerd door de Nederlandse kiezer als dat het Nederlands elftal te kijk gezet werd door een elftal Bulgaren waarvan van te voren gezegd werd dat ze niet konden voetballen. Dat wordt wonden likken inderdaad. Uithuilen en vol goede moed opnieuw beginnen….

Grapjassen benoemden alras de PvdA tot de nieuwe shirthoofdsponsor van de lamgeslagen oranje leeuwen. Exit Blind dus en wie weet wie hij in zijn vrije val nog meer meeneemt. Het WK voetbal in Rusland 2018 is voor ons in elk geval nog heel ver weg. Waarschijnlijk weer geen zomer ademloos voor de buis zitten te genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Inmiddels zijn we afgegleden naar een bedenkelijk niveau. Daar waar we nog niet eens zo lang geleden de FIFA ranglijst aan mochten voeren….

Waar ik ook nog niet over geschreven heb, is over de sponsoring van Middelstum 4. Samen met Eling ‘E-ventive’ Zuidhof werden bij Sporthuis Winsum in, jawel, Winsum nieuwe trainingspakken aangeschaft. Mijn logohoofd siert bescheiden klein de pakken op harthoogte. Zonder nummers inderdaad maar wel met de nodige trots uitgedeeld. Zo stalk je alle ondernemers uit Middelstum en omstreken en zo heb je zelf pitbull De Lange in je nek hijgen namens de sponsorcommissie van de VV. En die wist wel raad met de aanvankelijke twijfel t.a.v. het sponsoren. Maar mooi dat het zo kan natuurlijk. Hopelijk prijkt binnenkort mijn hoofd ook bij de tafeltennissers want op eredivisie-exposure zijn we natuurlijk ook bijzonder happig…..

En zo zijn we inmiddels weer lekker op weg naar nieuwe mijlpalen. De zon schijnt daadkrachtig op het moment van schrijven. Mijn ‘Live your Dream’ klok, vorig jaar van mijn familie mogen ontvangen, tikt fysiek wel richting vijf voor twaalf maar gevoelsmatig drijft dit tijdstip steeds verder weg. Maar het kan verkeren natuurlijk, zo zei Bredero vroeger al. Soms regeert de waan van de dag. Hopelijk houden we de financiële degradatiespook buiten de deur. Het gaat mooi dus….

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69