Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Sunsation 2017, Back to the 90’s en 00’s

Na de eerste twee zinderende Sunsationdagen wordt het tweede Sunsationweekend direct al weer sensationeel geopend met ‘Back to the 90’s en 00’s’. Terug naar de tijd van roemruchte uitgaanscentra in Middelstum als The Rising Sun en Moonlight. En uiteraard naar de bijbehorende muziek waarbij de toenmalige jeugd volledig uit zijn dak ging. Die jeugd is inmiddels enige jaren ouder geworden maar zal zich ongetwijfeld verheugen op muziektijden van weleer. Het is de organisatie van Sunsation gelukt om enige iconen uit die tijd te strikken. Op vrijdag 7 april kunnen we van de volgende optredens genieten:

Lasgo

Lasgo is een Belgische dance-act met zangeres Jelle van Dael als prominent uithangbord. In 2001 scoorde deze formatie van de producers Peter Luts en Jef Martens met Something hun eerste grote hit. Dit nummer was zelfs een van de meest gedraaide nummers in de VS in dat jaar. Daarna volgden nog bekende dancenummers als Far Away, Smile, Gone en Lost. Een heerlijk optreden dus om deze avond mee te beginnen.

Flaman & Abraxas

Is Lasgo groot geworden in de zeros, Flaman & Abraxas kenden hun piek in de nineties. Het Nederlands/Amerikaans duo, bestaande uit Jeroen Flamman en Jeff Porter, zijn de producers van onder andere de Party Animals. Naast produceren zijn beide heren ook actief als DJ. In de nineties gooiden ze hoge ogen met ‘Good to go’ (nummer 4 in de Nederlandse Top 40), ‘I’ll be your only friend’ en ‘I need love’. De hoogste tijd dus om de beentjes weer los te gooien tijdens hun optreden op Sunsation.

Klubbheads vs Boozywoozy

Geen twee maar drie live dance-acts maar liefst tijdens deze editie. Klubbheads is een wereldberoemd DJ/ producer collectief dat eind jaren negentig en begin jaren 2000 furore maakte met meer dan tien internationale top 10 hits waaronder hun eigen ‘Klubbhopping’ en ‘Discohopping’. Grote artiesten als Salt ‘n’ Pepa, 2 Unlimited en The Venga Boys maakten gebruik van hun remix vaardigheden. Als DJ’s hebben ze de halve wereld vanachter de draaitafels op stelten gezet. Van Miami tot Ibiza, van Moskou tot Las Vegas. Maar 7 april doen ze dus Sunsation Middelstum aan!

DJ Peter Zuidhof

Tussen de verschillende optredens door krijgt u van DJ Peter Zuidhof geen schijn van kans om gas terug te nemen op de dansvloer. Met schijnbaar achteloos gemak laat Peter (op jonge leeftijd reeds begonnen als Sunsationvrijwilliger en dus inmiddels zeer geroutineerd) zijn publiek mee genieten met allerlei dansnummers. Oude Rising Sun en Moonlightherinneringen zullen hem ongetwijfeld tot grote hoogte voortstuwen op deze avond vol nostalgie. Ook een mooie thuiswedstrijd voor hem dus in het Middelstumse!

Kaarthouders van het Dance Event mogen deze avond gratis naar binnen!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69