Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Kruidhof Installatietechniek Stedum

Dat het wereldje klein is, bleek onlangs maar weer toen ik bij de familie Kruidhof van Kruidhof Installatietechniek in Stedum was. De totaalinstallateur uit Noordoost Groningen inderdaad. ‘Jij lacht net zoals je broer’, aldus Lukas die Wiebrand van het fitnessen kent. En Carola en Lukas blijken ook nog eens familie van Wessel Steendam te zijn. Ons kent ons inderdaad. Inmiddels is er voor deze kersverse adverteerders voor hun open dag, die op 7 en 8 juli gehouden wordt, al een interview ingepland.

Want over Kruidhof Installatietechniek valt wel het een en ander te vertellen. Deze ontzorgexpert, gespecialiseerd in alle soorten woningaanpassingen, heeft inmiddels al voor ongeveer tien fte’s aan personeel in dienst. En dat is ook wel nodig gezien hun uitgebreide dienstenpakket. Van aanpassingen in uw badkamer tot huisautomatisering en drempelloos wonen, wat uw wensen ook zijn, Kruidhof Installatietechniek kan het voor u realiseren.

Want niet alle installateurs en loodgieters verzorgen elektra en keuringen van elektrische installaties. Kruidhof wel. U kunt ze ook benaderen wanneer u toe bent aan een nieuwe cv-ketel of centrale verwarming. Ook voor loodgieterswerk, dak-, zink- en koperwerk, uitbreiding van het riool, gas- en waternetwerk en nieuw (levensloopbestendig) sanitair kunt u prima bij ze terecht. Kruidhof is ook het adres voor duurzame energie (aanleg zonnepanelen met een korte terugverdientijd bijvoorbeeld of andere duurzame installaties) en service & onderhoud. Een uitgebreid dienstenpakket inderdaad.

Kruidhof Installatietechniek mag zich dus met recht een totaalinstallateur noemen die elke installatie in huis en klein zakelijk project kan aanleggen, uitbreiden of onderhouden. Nieuwsgierig geworden of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem gerust eens contact met ze op. Ze zijn telefonisch te bereiken onder het telefoonnummer: 0596-551282. Mailen kan ook: ib.kruidhof@hetnet.nl

Babbelen met Carola en Lukas

Check ook eens hun uitgebreide en overzichtelijke website: www.ib-kruidhof.nl

    

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69