Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

20 jaar Oké Hairstyling Bedum

6 maart 2017 is een feestelijke dag in Bedum. Dan is het namelijk 20 jaar geleden dat Oké Hairstyling haar deuren opende. Toen nog onder leiding van Loete Bosker. Die al tijdens de openingsvoorbereidingen van de kapsalon gezelschap kreeg van Dini die langs kwam om te solliciteren. ‘Als jij denkt dat je de kapsalon vol kunt plannen met nieuwe klanten dan ben je van harte welkom’. En dat lukte Dini zo goed dat ook Corrie inmiddels samen met haar al weer 20 jaar aan de zaak verbonden is. Beide kapsters natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!

En daar bleef het niet bij. De huidige eigenaresse Karen Poelstra, ook een geboren en getogen Bedumer, somt zonder moeite de rest van de medewerksters op. Zelf meldde ze zich overigens in 2002 bij Oké Hairstyling. Ook een onvergetelijk moment want ze kwam in een ABN Amro outfit de kapsalon binnen omdat ze op dat moment nog voor die bank werkte. Een opmerkelijke carrièreswitch dus. Inmiddels heeft ze binnen Oké gezelschap gekregen van Mirjam, Jeanette, Annelien en Cheryl. Samen met Dini en Corrie vormen zij het kloppend en gezellig hart van de mooie, sfeervolle kapsalon aan de Grotestraat in Bedum. Een hecht team waarop Karen met recht trots is!

In die 20 jaar werd een grote en trouwe klantenkring opgebouwd. En met al die trouwe klanten willen de kapsters graag een feestje vieren. Vandaar dat u op zaterdag 4 maart van harte uitgenodigd bent voor een hapje en een drankje tussen 15.00 en 18.00 uur. U kunt dan samen met het personeel nog even terugblikken op de bijzondere momenten die in al die jaren de revue zijn gepasseerd. Karen: “Een hoogtepunt is zeker de knipmarathon geweest die we drie keer hebben mogen organiseren voor de Bedumer Winterloop. Tijdens onze laatste knipmarathon haalden we maar liefst €11.013,- euro binnen voor het UMCG Kankerresearchfonds. Een recordbedrag voor ons, lest best dus. Iets waar we heel trots op zijn en waar we alle mensen die een bezoek aan de kapsalon brachten tijdens die 24 uur hartelijk voor willen bedanken!”

Ook de introductie van de originele haarverzekering een paar jaar geleden is een groot succes gebleken. Met deze verzekering kun je voor een vast bedrag zo vaak naar de kapper als je wilt. Een afspraak maken dus wanneer je zin en tijd hebt om vervolgens niets af te hoeven rekenen. Ook iets wat behoorlijk Oké klinkt!

Uiteraard hoopt Oké Hairstyling al haar klanten nog vele jaren te mogen voorzien van een nieuwe coupe, een andere haarkleur of een kleine opfrisbeurt. Natuurlijk gepaard gaand met een dolletje op zijn tijd. Omdat alleen het beste Oké is voor u! Op naar de volgende 20 jaar dus! Maar eerst even een feestje vieren op 4 maart a.s..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69