Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Zaterdag 28 januari voorverkoopdag Sunsation!

De line-up van Sunsation 2017 is zojuist bekend gemaakt en heeft alles in zich om ook deze 29e editie weer tot een daverend succes te maken. Kom daarom zaterdag 28 januari a.s. naar de Sunsation voorverkoopdag waarbij tientallen euro’s voordeel te verkrijgen zijn op kaarten en munten. Dit als vanouds in The Rising Sun aan de Geertruida Alberdastraat 5 in Middelstum en wel van 10.00 tot 16.00 uur.

Sunsation 2017 start dit jaar op vrijdag 31 maart met Great Piano’s On Tour XXL. Dit concept, waarop verzoeknummers aangevraagd kunnen worden bij de band, trekt elk jaar meer bezoekers naar de feesttent en ook dit jaar is de populaire FeestDJ Eling Zuidhof weer van de partij. Een dag later vindt de Klimaatgroep Hollandse Avond plaats. Als vanouds onder leiding van de DJ’s Roy en Maarten. Vorig jaar was deze avond stijf uitverkocht en met aansprekende namen als Ancora, André Hazes jr., de Snollebollekes en local hero Burdy zullen ook dit jaar alle zeilen bijgezet moeten worden om de toeschouwerstroom te faciliteren.

Ook het tweede weekend is het bal met Back to the 90s en 00s. Deze editie komen onder andere Lasgo en Flamman & Abraxas langs.  Zij zullen, samen met DJ Peter Zuidhof, het publiek meenemen naar vervlogen tijden. Dit jaar wordt Sunsation afgesloten door het zeer populaire Dance Event, het evenement dat al jaren duizenden bezoekers naar Middelstum lokt. Met als grootste namen Freddie Moreira en Da Tweekaz. Voor de twee vrijdagavonden vindt geen voorverkoop plaats, deze tickets zijn alleen ’s avonds aan de deur verkrijgbaar. Houders van een toegangskaart voor de zaterdag kunnen op de voorafgaande vrijdagavond gratis naar binnen

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69