Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Annely Langereis Muilwijk

Naam: Annely Langereis Muilwijk

Adres, Woonplaats: Bouwerschapweg 29a Ten Boer

Leeftijd: 36 jaar

Burgerlijke Staat: Getrouwd

Beroep: Samen met mijn man heb ik een melkveehouderijbedrijf met daarnaast Koe en Jij. Bij Koe en Jij laten we mensen zien en beleven waar hun voedsel vandaan komt. Dit doen wij door middel van verschillende activiteiten. O.a. familiedagen,  excursies, schoolklassen ontvangen, diverse workshops waaronder koeien melken, vergaderingen. Maar ook zijn mensen van harte welkom als onze koeien naar buiten gaan en organiseren wij diverse open dagen. Ook verhuren wij ons gebouw voor diverse doeleinden.

Hobby’s: Leuke dingen doen met mijn gezin. En ik houd erg van gezellig samen zijn met vrienden/vriendinnen en reizen

Lievelingsgerecht: Patat met een frikadel.

Mooiste film ooit gezien: Heb geen idee, kijk eigenlijk nooit een film uit.

Mooiste sportmoment ooit: Ik kijk graag naar schaatsen.

Mooiste boek ooit gelezen: Omdat ik best een actief leven heb, lees ik heel graag een boek waar je niet teveel bij na hoeft te denken.

Kijkt het liefst naar: Boer zoekt vrouw.

Beste popsong aller tijden: x

Mooiste/succesvolste versiertruc: Heb me laten versieren.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Bij ons achter in het land! In het voorjaar, als het te druk is om thuis te eten, brengen wij vaak het eten naar het land. Als we dan ’s avonds hier zitten te eten kan ik erg genieten van de rust en alle vogels die om ons heen zijn.

Favoriet vakantieland: Italië

Mooiste stad: Doe mij maar een dorp.

Favoriete auto: Een auto waar we als gezin in passen en waar ik niet al te zuinig op hoef te zijn.

Waar heb je spijt van: Ik heb nergens echt spijt van. Sommige dingen zou ik anders gedaan hebben als ik wist wat de uitkomst geweest was.

Wat zou je ooit nog willen doen: Ik heb nog zo veel plannen en ideeën met ons bedrijf dat we nog wel even vooruit kunnen. Ook hoop ik zeker nog wat meer van de wereld te gaan zien.

Droomvrouw/man: Mijn eigen man natuurlijk…..

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Liever niet.

Hoogtepunt uit het leven: De geboorte van onze 4 prachtige kinderen waar ik erg trots op ben.

Dieptepunt uit het leven: Hier krijgen we allemaal mee te maken helaas. Maar ik denk dat je altijd moet proberen de lichtpunten te blijven zien.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Betty Vos, mijn boerin vriendin. Betty heeft een eigen bedrijf opgestart op de boerderij van haar en haar man.

Wat wil je verder nog kwijt: Dat mensen altijd welkom bij ons zijn om hun eigen mening te vormen over de melkveehouderij. Veel mensen vormen hun mening aan de hand van wat er geschreven wordt in de media. Maar ik zou op willen roepen: kom kijken, stel vragen en beleef de boerderij!

We zijn te volgen op onze koe en jij Facebook en via onze website www.koeenjij.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69