Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

De 25 vluggertjes van Alice Smit

Naam: Alice Smit

Adres, Woonplaats: Hendrik Westerstraat 26 Ten Boer

Leeftijd: 34

Burgerlijke Staat: Samenwonend met Bert ter Harkel en in juni gaan we trouwen!

Beroep: Sinds maart 2016 hebben mijn partner en ik Erfgoedlogies Boerderij de Westerlinden” gekocht in Ten Boer (voorheen Boerderij Blokzijl). Naast het feit dat deze monumentale boerderij op een prachtige centrale plek gelegen is midden in het dorp Ten Boer, is deze prachtige boerderij eveneens vermeld in de Michelin gids als B&B, vakantiehuis. Het is het een boerderij met ongekend veel mogelijkheden.

We verhuren vier 5-sterren appartementen, er is een ruime wellness, welke in januari weer opengaat en waar onze gasten straks heerlijk in de saunatuin vanuit de whirlpool naar de sterrenhemel kunnen kijken of gebruik kunnen maken van de Finse sauna (90 graden) en infrarood sauna.

Daarnaast zijn er vier bedrijven in de Boerderij gevestigd: de Wereldwinkel, tandartsenpraktijk K. Rashid, beautysalon LYS en Atelier Bloom and Style. Al met al veel bedrijvigheid en mogelijkheden om het onze gasten naar de zin te maken. En laat dat nu juist hetgeen zijn wat ons veel voldoening geeft! Mensen die graag een kijkje willen nemen: www.dewesterlinden.nl.

Hobby’s: Voetbal net zoals mijn tweelingzus Gonnie, ware het niet dat ik een jaartje later ben begonnen (dus vanaf m’n 6e). We hebben tot begin 20 samen gevoetbald, Gon stijf links en ik stijf rechts. Zij meer techniek, ik meer inzet en conditie. Zou je dus een gehaktbal van ons maken, dan heb je de perfecte speelster!

Helaas heb ik begin dit seizoen voor de derde keer een kruisband blessure opgelopen (zowel links en rechts had ik de vk al afgescheurd en tevens laten vervangen), nu is de rechter vk wederom ingescheurd en heb ik besloten de voetbalschoenen definitief aan de wilgen te hangen. Op zich jammer, want de dames van Omlandia gaan als een speer en we staan bovenaan!

Ook bij de FC ben ik van de partij, echter met name voor de gezelligheid (al sinds het Oosterpark zitten we samen met een groep voetbalmeiden/vriendinnen) en onder het voetbal kijken kun je ook best gezellig bijkletsen toch?!

Lievelingsgerecht: Sushi en spareribs bij Paal 28 (Texel).

Mooiste film ooit gezien: Saving Private Ryan

Mooiste sportmoment ooit: Het doelpunt van Erik Nevland bij Fiorentina uit, wat een topper was dat.

Mooiste boek ooit gelezen: Momenteel lees ik de boeken van Hjort und Rosenfeld , die zijn fantastisch, echter  “Zusje” van Rosamund Lupton is mijn absolute topper;

Kijkt het liefst naar: Momenteel Narcos (Netflix serie).

Beste popsong aller tijden: Niets speciaals, maar laatst wel naar het afscheidsconcert van Gordon geweest. Maar dat heeft ook met hemzelf te maken, zo gevat en grappig.

Mooiste/succesvolste versiertruc: “Wij versieren niet, wij worden versierd!”

Mooiste plekjes van het Hogeland: Samen met mijn partner verken ik de provincie weleens op de racefiets en het gebied bij Garnwerd vind ik bijzonder mooi.

Favoriet vakantieland: Kenia, hier ben ik met een vriendin geweest en het was echt waanzinnig. The Big Five gezien, en de natuur zo mooi.

Mooiste stad: Rome. De ene verrassing na de andere, wat een historie, prachtig.

Favoriete auto: Uiteraard de Volkswagen Beetle (cabrio) waar ik zelf in rij.

Waar heb je spijt van: Tot op heden niets.

Wat zou je ooit nog willen doen: New York bezoeken en verder vooral doorgaan met lekker genieten van het leven.

Droomvrouw/man: George Clooney, hij heeft wel wat van Bert…..

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Tsja….

Hoogtepunt uit het leven: Warme familie en geweldige relatie, heerlijk, daar geniet ik elke dag van!

Dieptepunt uit het leven: Geen, en hopelijk duurt het nog heel lang voordat dit antwoord wijzigt.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Ineke Smit van “Atelier Bloom and Style”. Ineke komt eind januari bij ons in de boerderij en dit is een mooie gelegenheid om haar atelier en nieuwe vestiging te promoten!

Wat wil je verder nog kwijt: Erfgoedlogies Boerderij de Westerlinden wenst iedereen warme feestdagen en we verheugen ons erop om onze gasten in 2017 weer te mogen verwelkomen!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69