Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Een prachtig kerstgebaar vanuit De Lopster Kroon!

In deze tijd van het jaar ontstaan prachtige kerstinitiatieven en – ideeën. Via de Facebookpagina van De Lopster Kroon stuitte ik op één van deze bijzondere kerstgebaren. Ook u kunt via het mailadres delopsterkroon@stellink.nl namen van mensen aanleveren waarvan u denkt dat ze wel een lekkere kerstmaaltijd én kerstgezelligheid verdiend hebben. Deze namen moeten voor 23 december ingediend worden via het mailadres….

 

Kerst, een mooie periode waarin we heerlijk met elkaar kunnen zijn. Gezamenlijk, met vrienden en familie gezellig bijkletsen en heerlijk dineren tot in de late uurtjes.
Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd! Wat zou het toch fijn zijn als we in deze periode iets extra’s doen voor degenen die dat nodig hebben. Wij willen daar in elk geval een steentje aan bijdragen en daar hebben we jullie hulp bij nodig. Wij stellen 2e Kerstdag een tafeltje voor 4 personen gratis beschikbaar, om hier in een gezellige sfeer te komen dineren!
Wellicht heb je een buurman of is er een buurvrouw van familie of een ander persoon waarvan jij denkt dat hij/zij een stoel verdient aan deze tafel. Of gun je een ander het tafeltje omdat ze altijd voor anderen klaar staan en weet je dat er wel een eenzame kerst voor diegene is. Stuur ons dan een mail, wij maken uiteindelijk een selectie als er meer dan 4 personen worden aangemeld.

We hopen dat iedereen eens goed in zijn eigen omgeving kijkt en er samen met ons zorg voor wil dragen dat een ieder een prachtige kerst mag krijgen.

Fijne feestdagen,
Jos & Sabina

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69