Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Vrijdag gondelvaart in Middelstum

Wat was het een prachtig gezicht vier jaar geleden. Al die versierde bootjes in het Boterdiep die van Fraamklap tot halverwege Toornwerd over het water paradeerden. En wat hadden de organisatie, de deelnemers maar ook de toeschouwers een pech dat het zo’n petweer was. Maar toch stonden ze in rijen langs de kades of schuilend in de auto langs de weg.

Vrijdag gaan we in de herhaling. En wat zou het mooi zijn wanneer het weer van deze dagen zich ook vrijdag a.s. nog even doorzet. Want dan organiseren “De Schaats”, visclub “De Witte Dobber” en ijsvereniging ijsbaan Middelstum een spectaculaire gondelvaart door het Boterdiep langs Middelstum.

Vanaf ongeveer 20:30 uur komen de verlichte bootjes van het verzamelpunt Fraamklap naar Middelstum. De feestelijk versierde optocht aan bootjes vaart via het haventje door naar het nieuwe “Hoogholtje” nabij Ewsum en keren daar om vervolgens terug te varen naar de haven bij Nij Til.

Hier zal aansluitend ook de prijsuitreiking plaats vinden. Daarna trakteert de organisatie u op een groot feest met live muziek van de band “The Outtakes”. Zalencentrum Vita Nova zal aanwezig zijn met bar en snackkraam!

Er wordt al gefluisterd dat er zo’n 40 bootjes mee zullen doen. Dat wordt een lastige keuze om een winnaar aan te wijzen voor de jury olv Vrijstaat Noord President Wiebe Klijnstra die speciaal voor dit evenement even weer in Middelstum neerstrijkt. Wees welkom langs de gezellige kades van het Boterdiep!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69