Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Gideon Steur

Naam: Gideon Steur

Woonplaats: Kruisweg

Leeftijd: 21

Burgerlijke Staat: Vrijgezel

Beroep: Ik werk als uitzendkracht maar het belangrijkste is nu mijn studie. Ik studeer bedrijfskunde aan de Hanze Hogeschool. Afgelopen jaar heb ik mijn propedeuse binnen gehaald, dus na de vakantie beginnen aan mijn derde jaar.

Hobby’s: Ik heb best wel wat hobby’s al zeg ik het zelf. Ik hou van zelf voetballen. Ik voetbal bij Kloosterburen. Verder vind ik het erg leuk dat ik EKC 2 mag coachen. Ik zit in het bestuur van de jeugdsoos in Kloosterburen, dat is ook wel iets wat ik erg leuk vind. Verder nog carnaval vieren en de wagen bouwen, hardlopen, naar de sportschool gaan en natuurlijk gezelligheid met vrienden.

Lievelingsgerecht: T-bone met een beetje zoute rijst en gebakken aardappels, smikkelen!

Mooiste film ooit gezien: Shooter vind ik wel een leuke film om naar te kijken.

Mooiste sportmoment ooit: Promotie naar de 4de klasse met Kloosterburen. Het was in het eerste jaar dat ik in het eerste speelde en we mochten toen direct  promoveren. Sommigen beweren ook dat ik er een groot aandeel in had door DE voorzet te geven tegen MOVV.

Mooiste boek ooit gelezen: Is alweer een tijd geleden dat ik een boek heb gelezen. Wat ik wel een bijzonder boek vind is De Renner van Tim Krabbe. Bijzonder aan dat boek is dat het niet bestaat uit hoofdstukken maar uit kilometers. Hij beschrijft een wielerronde waar hij aan meedoet en refereert ook vaak naar het verleden. Echt een mooi boek, dat iedereen wel gelezen moet hebben.

Kijkt het liefst naar: Ik kijk graag naar dingen. Ik heb niet voor niets een bril om goed te kunnen zien. Waar ik bijvoorbeeld graag naar kijk is naar mijn cijferlijst, de genialiteit van Iniesta, en verder kijk ik wel graag naar een leuke film of serie. Maar waar ik toch het liefst naar kijk is hoe ik mezelf iedere dag weer kan verbeteren. Of dit nu gaat om voetbal, sportschool, coachen of school.

Beste popsong aller tijden: Ik heb een heel brede muzieksmaak. Ik hou van hardcore en hardstyle maar kan ook enorm genieten van klassiek en dan met name van Ludivico Einaudi. Van goede rockmuziek als AC/DC, Volbeat en Metallica ben ik ook niet vies. Ik ben naar het concert van Coldplay geweest dat was ook heel indrukwekkend.Als ik dan toch één liedje moet kiezen dan is dat Labrinth – Jeaulous. Er gebeuren soms dingen die liedjes een extra betekenis meegeven, en voor mij is dat bij dit nummer het geval.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Zonder bril iemand aanspreken en vragen of diegene voor kan lezen wat er op je telefoon staat, omdat je het niet kan lezen zonder bril. Op je telefoon staat dan iets van wil je een date met me? Zij leest dat voor. Succes gegarandeerd.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Krönkeldorp natuurlijk! De sfeer, gezelligheid, iedereen verkleed, de praalwagens, ja ik vind Kloosterburen tijdens carnaval echt het mooiste plekje van het Hogeland.

Favoriet vakantieland: Spanje

Mooiste stad: Valencia, alles is daar. Mooi weer, strand, mooie voetbalclub en een prachtig park. Er is toch niks mooier dan dat de snelste route om van de ene kant van de stad naar de andere kant van de stad hardlopend is door het 9km lange park.

Favoriete auto: Audi r8

Waar heb je spijt van: Spijt is een groot woord. Sommige dingen gaan niet zoals je hoopt maar dat is meteen een leermoment. Fouten zijn er om van te leren en zolang ik er steeds van leer, kan ik niet zeggen dat ik ergens spijt van heb.

Wat zou je ooit nog willen doen: Ehm heb aardig wat dingen op mijn to-do lijstje. Een wereldreis maken lijkt me wel mooi. Verder wil ik nog graag bungeejumpen en parachute springen. Als de kans zich voordoet zou ik graag nog een balletje met Ronaldinho willen trappen. Jaloers ben ik op zijn fluwelen techniek!

Droomvrouw: Een droomvrouw heeft glinsterende ogen en een charmante lach. Iemand die er voor mijn problemen is en in mij gelooft, elke dag. Iemand met een uiterlijk die de ogen van andere jongens laat rollen. Iemand die van grapjes houdt, waarmee je dus kan dollen.

Als ik dan iemand moet noemen denk ik wel aan die zangers Oosterhuis, van voornaam Trijntje. Nee oké dat was een geintje. Ik denk dat ik ga voor die van BNN, Geraldine. Dat is denk ik wel iemand die ik graag naast me zou willen zien.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Vrienden mogen mij wakker maken voor problemen waar ze mee zitten. Verder mag een ieder mij wel wakker maken voor de wijnsoort Hugo……..

Hoogtepunt uit het leven: Denk dat mijn hoogtepunt nog moet komen. Ik geniet in ieder geval op dit moment van mijn leven, vrienden etc..

Dieptepunt uit het leven: Het (te vroeg) verliezen van dierbaren.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Maaike Adema, Ik ben erg benieuwd naar wat zij gaat antwoorden op deze vragen.

Wil je verder nog iets kwijt: Dat wanneer Blind mij had opgeroepen we wel op het EK hadden gespeeld. Dat ik hoop dat we met EKC 2 kampioen gaan worden. Tot slot, erg leuk dat ik hier aan mee mocht doen!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69