Bij de Molen
Kloaverstee
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Het gastenboek van Steakhouse ‘De Kleine Munt’, deel II

Mijn eerste bijdrage die ik voor Steakhouse ‘De Kleine Munt’ mocht schrijven, ging over het eerste volle gastenboek. Ik bemerk tot mijn schrik dat dit al weer 3 jaar geleden is. Het eerste gastenboek was binnen de kortste keren vol dus want in augustus 2012 opende het steakhouse haar deuren. Het duurde 2 jaar voordat het 2e gastenboek vol was. Dat lijkt raar maar is het eigenlijk niet. Sinds Pieter heel actief is op Facebook, plaatsen ook daar heel veel bezoekers een mooie krabbel of recensie. Dat is ook wel zo gemakkelijk natuurlijk wanneer je nog even moet wachten op je dessert. En ook in het gastenboek van de website kun je een reactie plaatsen.

De eerste bijdrage over het gastenboek werd bijzonder goed bekeken. Vandaar dat Piet en ik al snel tot de conclusie kwamen, dat er een vervolg moest komen. Want het is toch eigenlijk jammer dat er met al die mooie reacties niets meer gebeurt. Dat zo’n gastenboek ergens ongelezen op zolder verdwijnt. En misschien is het voor u als gastenboekschrijfgast ook wel een mooie uitdaging om een leuke krabbel achter te laten. Want wie weet ziet u hem een jaar later in een column weer terug. U kunt het gastenboek in ‘De Kleine Munt’ niet missen want na een stukje rechtdoor lopen bij binnenkomst, ligt hij al op u te wachten.

Inmiddels is het 3e gastenboek al weer aardig onderweg om vol te raken. Maar u heeft nog wel even de tijd hoor, om u creatief uit te leven. Zoals ook de mensen gedaan hebben die in de top 25 van mooiste krabbels uit het 2e gastenboek zijn terechtgekomen. Het zijn niet alleen Nederlandse teksten, kwam ik achter. Krabbels in het Engels, Amerikaans, Italiaans en Duits lezen ook lekker weg. En het Gronings doet het helemaal goed, mag ik wel schrijven. Wat kun je in deze, of eigenlijk onze, taal je emoties en gevoel toch goed kwijt. Daarbij ook verrassend veel positieve reacties over het personeel en de schoonheid hiervan…

Genoeg voorinformatie dus, want het gaat natuurlijk om de top 25. Schroom niet om een gooi te doen naar de volgende editie. Misschien overbodig om te schrijven dat een positieve krabbel een aanzienlijk grotere kans heeft om opgenomen te worden dan een negatieve recensie. Gelukkig moest ik die met een vergrootglas zoeken. De krabbels zijn overigens in willekeurige volgorde opgenomen. Naast veel eet- nu ook veel krabbelleesplezier:

Het eten was heel lekker en de serveerster ook inderdaad!

Gruwelijk goei gerei! Groeten uit Brabant, houdoe!

Heerlijk gegeten. Fantastisch. Alles zag er even lekker uit. De koks ook! Carpe Diem, graag tot ziens.

Het is een sjeune barrel hier, ’t was lekker eetn. Moiiiiii

Een 40-jarig huwelijksdiner om nooit te vergeten! Heerlijk!

The food was very tasty. You have a very nice restaurant! (Slovenia)

Ik ben met papa en mama en oma lekker uit eten geweest en het was heel lekker. Tot de volgende keer.

Heerlijk met mijn lieverd hier gegeten. Zo lekker dat we nu verplicht moeten uitbuiken!

De meeste mensen komen naar Termunten voor de kibbeling. Wij komen voor het steakhouse!

Captain Brendan & his crew zijn hier voor anker gegaan. Wunderfull company, good wine, good food. That will keep you in a good mood. Ahoy!

‘Impresionante’

Heerlijk gegeten, veel en goed. En super dat er een mooie kinderspeelhoek is. Zeker tot de volgende keer!

’t Was weer uit”muntend”.

Alles voortreffelijk, een aanwinst voor de omgeving.

Eten was heerlijk, Lindsey was ook heerlijk.

Moi! Genoot’n in’t Grunniger Laand!

Stenzat, erg lekker! Schiet’n met ’n boog.

Het was heerlijk, mooie wichter aan’t serveren. HJ op de tap. We zegg’n dikste prima.

Namens de fietsclub hartelijk bedankt voor het heerlijke eten!! De tien ventieltjes uit Delfzijl.

Mjam Mjum, nu met de pokkel vol op de fiets noar Ziel. ’t Ging der beter in aas n pak spiekers!

Voortreffelijk! Willem Alexander.

As good as any Texas steak we have ever had! We hope to be back soon! Forth Worth, TX.

Een gouden ster krijgen jullie van mij.

Die Leute waren nett, das Wetter war kalt, aber wir kommen trotzdem bald!

Eten was top! Minpuntje……. ‘die lelijke egel achter de bar’….. Groetjes Reiger + kids, Middelstum

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69