Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Joost Gerdez

Naam: Joost Gerdez

Adres, Woonplaats: Zoutkamp

Leeftijd: 29

Burgerlijke Staat: Alleenstaand

Beroep: Ik ben leraar Engels op het voortgezet onderwijs in Leek (RSG de Borgen).

Hobby’s: Zelf voetballen, voetbaltraining geven aan de jeugd en aan EKC Dames, carnaval vieren en wagen bouwen, bestuur kinderspelweek.

Lievelingsgerecht: Ik ga echt kwijlen van warme kiprollade! Doe daar dan maar een heerlijk broodje omheen en wat rucola er bij in en ik ben verkocht!

Mooiste film ooit gezien: Pfff..dat zijn er zoveel. Ik ben namelijk een echte filmliefhebber. Als ik toch één moet noemen dan is dat The Shawshank Redemption.

Mooiste sportmoment ooit: Dat is denk ik een vrije recente. Leicester City wordt kampioen van Engeland! Wat een prestatie. Als ik het op persoonlijk vlak bekijk, dan moet dat het kampioenschap met de dames van EKC (Eenrum/Kloosterburen) van vorig seizoen wel zijn. Dat was een hele belevenis op zich! We promoveerden naar de 2e klasse.

Mooiste boek ooit gelezen: Ik hou niet zo van lezen, maar vind biografieën over sporters altijd erg leuk. De laatste die ik gelezen heb was “Ik, Zlatan”.

Kijkt het liefst naar: Helaas is het nu eerst weer wachten op een nieuw seizoen, maar ik ben een groot fan van de series “The Walking Dead” en “Vikings”.

Beste popsong aller tijden: Moeilijk..kan denk ik niet kiezen. Ik herinner me nog wel mijn bezoek aan Pinkpop in 2013 toen Paramore, Thirty Seconds to Mars, Passenger, Die Antwoord, Kensington, Will and the People, The Script, Kings of Leon, La Pegatina en The Killers speelden..allemaal geweldig!! Was een topweekend, waar muziek verbroederde!

Mooiste/succesvolste versiertruc: Gewoon lekker jezelf zijn……dat betekent dus stomme, droge opmerkingen maken die niemand snapt. “Gisteren is ook alweer geweest hè..”, is een gegarandeerde hit!

Mooiste plekjes van het Hogeland: Dat moet dan wel Zoutkamp zijn hè. Het is niet voor niets dat er zoveel toeristen en dagjesmensen het mooie vissersdorpje komen bezoeken. De gezellige haven met z’n terrasjes, de mooie wandelingen langs de kalkoven en de palingrokerij… En ga maar eens op de dijk staan en kijk eens uit over het Reitdiep. Kan niet beter denk ik.

Favoriet vakantieland: Spanje

Mooiste stad: Ik ben in November naar Bilbao geweest. Echt een aanrader! Een heel erg mooie stad en Baskenland is ook een mooie omgeving!

Favoriete auto: Eigenlijk ben ik niet zo’n autofreak en weet er ook weinig vanaf. Als hij mij maar van A naar B brengt zonder al teveel problemen. Momenteel rij ik al 4 jaar in een Citroën C1 en heb er nog nooit iets mee gehad. Prima bakje dus!

Waar heb je spijt van: Daar heb ik even over na moeten denken…. maar denk eigenlijk aan nergens. Anders had het me niet gevormd tot wie ik nu ben.

Wat zou je ooit nog willen doen: De mooie plekjes in de wereld ontdekken samen met m’n toekomstige vriendin/vrouw.

Droomvrouw: Hayley Williams van Paramore.

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Ik ben altijd te porren voor een feestje!

Hoogtepunt uit het leven: Ik heb niet echt een specifiek hoogtepunt in mijn leven. Als het goed is moeten die nog komen. Ben tevreden met alles wat ik heb: vrienden, familie en m’n werk. Wat dat betreft kan ik daar iedere dag al van genieten.

Dieptepunt uit het leven: Familieleden en vrienden die te vroeg komen te overlijden.

Volgende vluggertjesgast en waarom: De aanvoerster van ons damesteam, Janet Toonder! Misschien dat we dan nog wat extra informatie/inspiratie krijgen voor onze jaarlijkse film van EKC….

Wat wil je verder nog kwijt: Allereerst wil ik natuurlijk Steven bedanken voor de nominatie! Daarnaast wil ik een oproep doen aan alle dames in de regio om eens een keer (vrijblijvend) gezellig mee te komen trainen met de dames van Eenrum/Kloosterburen om te kijken of het spelletje en de gezelligheid daaromheen wat voor hen is!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69