Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Rick Schaaphok

Naam: Rick Schaaphok

Adres, Woonplaats: Ik woon samen met Anniek in de gezellige Nieuwstraat in Winsum. Een straatje in het centrum van het dorp, prima plekje.

Leeftijd: Ik ben nog net 29, het gaat hard.

Burgerlijke Staat: Samenwonend.

Beroep: Ik ben samen met Marcel Pannekoek en Kornelis Prins Becoco begonnen. Dit is voor individuele begeleiding van mensen met een psychische of licht verstandelijke beperking. We zijn 1 mei net een jaar bezig en dit gaat hartstikke mooi.

Hobby’s: Voetballen is mijn grootste hobby en eindelijk kan ik het ook weer zelf uitvoeren na een lange en zware revalidatie. Daarnaast vis ik regelmatig en mag ik graag een drankje doen in het uitgaansleven.

Lievelingsgerecht: Gehaktbal van Jannie Schaaphok.

Mooiste film ooit gezien: Het is geen film maar ik ben nu bezig met Homeland en dat is een prima serie.

Mooiste sportmoment ooit: Feyenoord – NAC in 1999 en aansluitend naar de Coolsingel om het kampioenschap te vieren. Als klein jongetje heeft dit ontzettend veel indruk gemaakt en kan ik niet wachten maar helaas, het zal nog wel even duren……..

Mooiste boek ooit gelezen: Over vaders & zonen van Hugo Borst.

Kijkt het liefst naar: Feyenoord en Voetbal Inside.

Beste popsong aller tijden: Hermes House Band met ‘I will survive’, ik denk dat de voetballiefhebbers wel begrijpen waarom.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Als je een truc nodig hebt om iemand te versieren dan gaat er iets mis.

Mooiste plekjes van het Hogeland: Als ik met een bootje vaar en aan het vissen ben in deze regio dan is het overal prachtig.

Favoriet vakantieland: Elk jaar een nieuw land is het doel. Als mijn lichaam het voetballen wat meer los kan laten dan wil ik wat meer gaan reizen want ik ben zeker nog van plan om wat verder weg te gaan kijken.

Mooiste stad: Rotterdam, een lelijke stad met of zonder hart maar voor mij een plek waar ik elke keer graag terugkom.

Favoriete auto: Alfa Romeo Giulietta, prachtige auto met als enige probleem dat er wat weinig ruimte in zit.

Waar heb je spijt van: Als je impulsief bent dan maak je wel eens verkeerde keuzes maar spijt is denk ik niet de juiste benaming.

Wat zou je ooit nog willen doen: Rondreis door Amerika & Australië, verder lijkt het mij als voetballer nog een keer leuk om kampioen te worden. Dit is me op het veld nog nooit gelukt. Het probleem is alleen dat dat in de eerste klasse met VIBOA lastig gaat worden maar goed, wie weet komt er nog een keer een kans of degraderen we zodat het misschien weer reëel is.

Droomvrouw/man: Mijn Anniek natuurlijk, mooi, intelligent en ze vindt shoppen met mij niks aan……

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Gehaktbal van Jannie.

Hoogtepunt uit het leven: Eigenlijk is het hoogtepunt dat ik van het hier en nu geniet: samenwonen, een eigen bedrijf en ik kan weer voetballen met leuke gasten bij een mooie club. Wat wil een mens nog meer.

Dieptepunt uit het leven: Het verlies van dierbaren.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Anniek Kruijer, omdat ik benieuwd ben naar haar favoriete auto en haar droomman.

Wat wil je verder nog kwijt: Leuk om weer even na te denken over bepaalde zaken en ik wil Anniek succes wensen.

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69