Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Sunsation 2016, De Klimaatgroep Hollandse Avond

Zaterdag 16 april eindigt Sunsation met de Hollandse Avond. Mede mogelijk gemaakt door Klimaatgroep Holland. Deze avond heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Vorig jaar trok dit evenement, met een hoog reüniegehalte, voor het eerst meer dan 2.000 bezoekers. Een diepe buiging van vaste DJ Roy, die de ontwikkeling van dichtbij meemaakte, richting de organisatie aan het einde van deze feestavond zei wat dat betreft genoeg. Ook dit jaar is het de organisatie gelukt om een gevarieerd programma samen te stellen. Hierbij wordt ook voor deze editie weer gebruik gemaakt van 2 podia in 2 verschillende tenten: de Donderende Mainstage en Maartens Feestpaleis.

Helemaal Hollands

Carlo Rijsdijk en Leo Langstraat zijn de mannen van Helemaal Hollands. Ooit zijn ze begonnen in de Hennie Huisman Soundmixshow. Daarna ging hun carrière in een stroomversnelling. Wekenlang stonden ze in de hitlijsten met de zomerhit ‘I save the day’. In 2005 besloten ze terug te keren naar hun Hollandse roots. Met stampende medleys wisten zij in korte tijd de liefhebber van het Nederlandse lied voor zich te winnen.

Heel Nederland feest mee met ‘Omdat ie zo mooi is’, ‘Delilah’, ‘Zak eens naar beneden’ en het inmiddels wereldberoemde ‘Waar is dat feestje?’. Carlo en Leo zijn vaste artiesten bij het ‘Tros muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek en diverse regionale muziekprogramma’s. En dit jaar dus ook op Sunsation!

Alpenzusjes

De Alpenzusjes is een Nederlands zangduo dat werd opgericht in 1980, ophield te bestaan in 2009 om vervolgens in 2011 een flitsende comeback te maken. Het duo vermaakt het feestpubliek altijd met, zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk Nederlandstalige ‘Tiroler’ schlagermuziek. Heel Middelstum gaat binnenkort plat op de nummers ‘Hutje op de hei’, ‘Naar de costa’ en ‘Kontebonke’!

Havenzangers 2.0

Als oud lid van de Havenzangers weet Willem Mulder als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Daarom startte hij na het uiteenvallen van de Havenzangers het nieuwe feestduo Mulder & Mulder. De andere Mulder is zoon Wesley. Begin 2015 werd hun naam omgedoopt in Havenzangers 2.0!

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feestmeesters van dit moment en zijn na vele hitsingels niet meer weg te denken uit het Nederlandse circuit. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevulde met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het ‘Feest voor jong en oud!’

Ancora

In juni 2013 maakt Nederland door middel van de single ‘Vrij als de wind’ voor het eerst kennis met Ancora. Twee maanden later volgt het gelijknamige debuutalbum. Het begin van een muzikale reis waaraan op 29 mei 2015 een nieuw, groot hoofdstuk werd toegevoegd door de release van het 2e album, getiteld ‘Voorbij de horizon’.

Ancora trekt met hun aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop veel aandacht. Het motto van deze groep luidt ‘Ancora moet je niet alleen horen, Ancora moet je ook zien!’. Een gegeven dat ze elk optreden meer dan waar maken. Misschien nog leuk om te vermelden dat het merendeel van hun songteksten geschreven zijn door de voormalige frontman van BZN, Jan Keizer.

Bert Zwier

Zanger Bert Zwier staat ook wel bekend als de zingende visboer. Entertainen is hem wel toevertrouwd. Het valt niet mee om op zijn single ‘We gaan los’ stil te blijven staan. Met zijn vrolijke uptempo liedjes is het dan ook altijd gezelligheid troef. Zwier wil het publiek graag feest bezorgen en is daarom op Sunsation uitstekend op zijn plaats. Door heel Nederland zijn de singles ‘Het blijft een lelijk ding’, ‘Onder de balustrade’, ‘Als marktkramer ben ik geboren’ te horen op diverse radio- en tv stations.

Kees Haak

Een optreden van Kees Haak kan men met recht een feestact noemen. Met liedjes van zichzelf en natuurlijk van zijn vader, wijlen Nico Haak, zal hij laten zien dat hij net als zijn vader van elk optreden een feest maakt. Kees zingt Nederlandstalige liedjes en treedt op onder het bekende motto dat zijn vader ook altijd gebruikte: Haak gevraagd, feest geslaagd! En dat zal ook Middelstum tijdens Sunsation ervaren.

Feest DJ Maarten

Feest DJ Maarten behoeft eigenlijk geen introductie meer. Vorig jaar leidde hij het feest in zijn eigen Maartens Feestpaleis op het 2e Sunsation podium met opvallend gemak in goede banen. Geen wonder dat hij ook in de 2016 editie weer zijn opwachting maakt om de diverse optredens aan elkaar te praten. Tussendoor zal hij zelf ook de nodige feestnummers aan zijn publiek ten gehore brengen.

Feest DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel op de feesttent op zijn kop te zetten. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen in combinatie met geniale vondsten zorgen ervoor dat u het niet droog houdt!

Last but nog least: DJ Roy

DJ Roy loves Sunsation, Sunsation loves DJ Roy. Hij is niet meer weg te denken tijdens de Hollandse Avond en maakte de opmars van de afsluitende feestavond van Sunsation aan den lijve mee. Tijdens zijn eerste bezoek aan Middelstum trok deze avond nog 900 bezoekers. Vorig jaar knalde de slotavond door de 2.000 bezoekers grens heen met een krachtige golden shower van bierdruppels vanaf het dak van de dampende feesttent als gevolg!

Dat DJ Roy Keuter één van de meest geboekte, beste en meest gerespecteerde DJ’s van Nederland is, hoef je de bezoekers van Sunsation dus niet meer uit te leggen. Ook internationaal kun je hem tegenkomen. Van de Skihutten in Oostenrijk en Frankrijk tot de mooiste en vetste zomerfeesten aan de Spaanse Costa’s. Maar de slotavond van Sunsation staat al ruim van te voren in zijn agenda. Want DJ Roy loves Sunsation en andersom uiteraard ook! Spektakel gegarandeerd!

De kaarten kosten €16,- in de voorverkoop en €22,50 op de avond aan de kassa zelf!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69