Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

40 jaar Kedeng, kedeng

Als 50 het nieuwe 40 is, is 40 dan het nieuwe 30? Dan kan Lineke Koendering nog jaren vooruit natuurlijk. Dat kan ze sowieso wel want ik kan mij haar niet anders herinneren als één brok energie. Maar allereerst moet ik mijn hoek-van-de-straat-genoot natuurlijk van harte feliciteren met haar verjaardag. Hans zijn 40 jaren feest kan ik mij nog wel herinneringen, drie jaar geleden in Westerwijtwerd. De veertigers zijn weer herenigd dus…..

En dankzij zus Liesbeth wist ik gisteren al van het verjaren af. Dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Vroeger, toen ik nog in de redactie van het Middelstumer clubblad zat, wachtten wij altijd met smart op Lineke haar avonturen binnen het damesvoetbal. Onder de bijnaam, pseudoniem is misschien nog wel een beter woord, ‘Kedeng, Kedeng’ pende ze er altijd vrolijk op los. Ze ging met haar legerachtergrond altijd als een speer, wat dat betreft was geen tegenstander veilig voor haar.

Het edele damesvoetbal wordt nog steeds beoefend, nu bij de dames 35+. En thuis voert ze natuurlijk de scepter over Hans en haar 2 kinderen. Qua energie nog niets ingeboet dus. En wanneer 40 toch het nieuwe 30 is, kunnen we nog jaren genieten van Lineke haar bruisend bestaan, hopelijk in goede gezondheid. Daar proosten we op vandaag, nog een zeer prettige dag gewenst met al je dierbaren….. 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69