Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De 25 vluggertjes van Annemiek Gast

Naam: Annemiek Gast

Adres, Woonplaats: Korenlaan 12 Middelstum

Leeftijd: Altijd ouder dan ik zelf denk: 45. Volgens mij speelt de tijd een spelletje met me…..

Burgerlijke Staat: gescheiden, en weer gelukkig….

Beroep: Schilder bij Jaap van Dijken schilderwerken. Super blij met de kans die destijds letterlijk op mijn pad kwam. En veel geleerd, vooral dat je veeeel meer kan dan je zelf denkt! En manschap A bij de brandweer van Middelstum, te serieus onderdeel om onder het kopje “hobby’s” te plaatsen!

Hobby’s: Hmmmm..genoeg, maar de meesten met een laag stof erop… Gitaarspelen, tennissen, lezen, koken (maar dat staat Echt op een laag pitje..) en motorrijden. Ik wil heeeel graag weer starten met mijn rijlessen. Moest daarmee even op de rem ivm drukte door opleiding.

Lievelingsgerecht: Tapas vind ik heerlijk! Afgelopen weekend nog op een terrasje gezeten even buiten Terhorne, genietend van dat heeeerlijke “bijna lente” zonnetje, tapas en een wijntje.

Mooiste film ooit gezien: uhhhhh.. ik onthoud die titels nooit…. Maar films met Julia Roberts in de hoofdrol kan ik wel waarderen (en die ene met Hugh Grand, dat was natuurlijk zwijmelen….)

Mooiste sportmoment ooit: Tjeempie…. De winnende goal gemaakt uit een “onmogelijke” hoek terwijl ik zwanger was van Nick?…mn vader zien finishen op de Bonkevaart na uren in de kou wachten?, “wij zijn lekker, kampioen” worden met de dames? Een “zweefredding” van een strak in de hoek gerichte bal. De trainer telde hem al en draaide zijn gezicht weg, maar ik had hem! Heerlijk…

Mooiste boek ooit gelezen: Twee week geleden heb ik een hele mooie gelezen, De Vliegeraar van Khaled Hosseini.

Kijkt het liefst naar: De kans, in plaats van het probleem. Niet dat dat altijd lukt hoor….

Beste popsong aller tijden: Muziek is emotie. Nummers van Katie Melua, Eva Cassidy, Phil Collins, Tina Turner hebben me een hoop troost gegeven, en tranen….. Silent Wings bijvoorbeeld, van Tina Turner.

Mooiste/succesvolste versiertruc: Vind het veeeel leuker om te vertellen over hoe iemand mij ooit aan de haak probeerde te slaan. Dat was tijdens advendo op de havo in Warffum. Ik zat op een tafel toen er een jongen op me af kwam. Hij zei: “Ik kom je versieren!”. Alles wat hij verwachtte, maar niet dat ik zou zeggen: “waar zijn je slingers dan?” Haha!

Mooiste plekjes van het Hogeland: In een hoogwerker boven de Hippolytuskerk,  vanaf daar is heeel het Hogeland 1 grote prachtplek!

Favoriet vakantieland: Niet speciaal 1… De wereld, hoop er nog heel veel te mogen zien.

Mooiste stad: Niet de mooiste, maar degene die de meeste indruk op me maakte: Manilla… Beelden van armoede die ik echt nooit meer zal vergeten.

Favoriete auto: Die komt nog.

Waar heb je spijt van: Hoe verdrietig sommige dingen uit mijn verleden ook waren, ik heb geen spijt. Uit al dat verdriet is ook veel moois gegroeid. En als je dochter tegen je zegt: “mama, jij bent er alleen maar sterker door geworden!” dan weet je dat je op de goede weg zit. En een lieve en wijze dochter hebt…

Wat zou je ooit nog willen doen: Rustig zo door gaan.

Droomvrouw/man: Dat zegt het woord al he, in je dromen….. 

Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken: Dat mag alleen mn pieper!

Hoogtepunt uit het leven: Dat moet haast wel mn geboorte zijn geweest……

Dieptepunt uit het leven: Dat ik mn kinderen niet in een “heel” gezin op kan laten groeien.

Volgende vluggertjesgast en waarom: Bonne Zijlstra, omdat hij mij vroeger strikte voor “Babbelen met Bert” en ik benieuwd ben hoe het nu met hem en zijn gezin gaat.

Wat wil je verder nog kwijt: Dank je Suzanne, voor je mooie woorden. Je bent een laiverd.

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69