Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Uitbreiding werkzaamheden steakrestaurant De Kleine Munt

 

Pieter Klaver van Steakrestaurant ‘De Kleine Munt’ is zeer tevreden over de ontwikkelingen in 2015. Met grote regelmaat zit zijn toko tot aan de nok toe vol. Ook tijdens de Kerstdagen was het nog even flink aanpezen voor Pieter en zijn crew die daarna de deuren 2 weken achter zich dichtgetrokken hebben. Om ze vervolgens op dinsdag 12 januari 2016 weer open te gooien. Tegen die tijd zullen alle overvloedige kerstmaaltijden wel weer verteerd zijn. In 3 jaar tijd is De Kleine Munt een gevestigde naam geworden in Termunten en wijde omgeving.

Niet alleen prettig voor Pieter en zijn crew natuurlijk maar ook voor mij. Want Pieter is ook in 2016 hoofdadverteerder van www.bert-koster.nl. En naast het Facebookbeheer mag ik dit jaar ook het Twitteraccount van Steakrestaurant ‘De Kleine Munt’ gaan beheren. Tot dusver een ondergeschoven kindje. En dat terwijl de Facebookpagina vele positieve berichten en likes opgeleverd heeft. Plus een uitstekend bereik. En dat zegt iets over de kwaliteit en de service van dit restaurant. Iets om op voort te borduren inderdaad……

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69