Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Elga Wierenga, De kunst van het verleiden….

Zoals velen van jullie weten ben ik al een aantal jaren alleen. Ik ben heel tevreden en gelukkig met mijn leventje. Geregeld word ik verleid en daar geniet ik meestal van! Ik zeg duidelijk meestal, want sommige verleidingen waren verschrikkelijk!

Met een partner aan je zij zul je niet zo snel de verleiding aan gaan, meestal word je door hem of haar afgeremd. Maar als je alleen bent, zoals ik, is er geen rem. Je kunt ongegeneerd je gang gaan. En sjees wat ben ik vaak verleid. In sommige gevallen had ik achteraf gehoopt dat ik die partner bij me had , die me had kunnen afremmen!

Van sommige verleidingen heb ik zoveel spijt…. Ze bezorgden me een kater, lieten me enorm vervelend voelen. Van andere, als ik er aan terug denk en het gevoel wat ik er bij had, gaan mijn tenen krom staan! Sommige hebben me zelfs best veel geld gekost. Geld wat ik ook heel goed anders had kunnen gebruiken. Maar er zijn er ook die ik geweldig vond!! Waar ik van genoot en nu nog steeds van kan nagenieten.

Zoals die ene keer, die zo goed paste! Wat was ik blij dat we elkaar vonden, we kwamen elkaar zomaar tegen. Onverwacht, ik was er niet op voorbereid, wat een geweldig moment. Toen we samen in mijn huis waren en al het onnodige verwijderd was, was ik verrukt!! Zo mooi… Wat was dat genieten. We pasten perfect bij elkaar. We waren een leuk stel, maar toch na verloop van tijd ging de glans er vanaf. Voelde het niet meer zo fijn als in het begin.

Ja en wat doe je dan, dumpen? Dat kon ik ook niet…Dus af en toe waren we nog een stel, totdat het echt niet meer ging en ik de noodzaak voelde om dat hoofdstuk af te sluiten. Toch maar dumpen die hap! Ik heb er wel spijt van gehad, we gingen zo goed samen, maar het was niet anders.

Iedere keer weer probeer ik mezelf in te houden, mijzelf niet meer in de verleiding te laten komen. Maar geregeld ga ik toch weer voor de bijl! Sommigen zijn zo leuk, zo lekker! Mijn lijstje is inmiddels al zo lang, ik heb er al zoveel gehad, maar er zijn er steeds nog weer die ik nog leuker vind! Ik zal wel nooit de verleiding kunnen weerstaan om niet…..nieuwe schoenen te kopen!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69