Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Klimaatgroepstars-En​joy Deploy

Hallo vrienden, bekenden en relaties,

Komende zondag speelt het Team van Klimaatgroepstars in Middelstum tegen de Kampioen van de laatste jaren in Nederland. Omdat de belangstelling voor onze sport enorm tanende is, wil ondergetekende U uitnodigen om eens in ogenschouw te nemen of dit niet volkomen ten onrechte is…….

We hebben onlangs voor een derde keer sinds het bestaan van de club in Middelstum de Eredivisie bereikt en dat met een mix van routine en jong aanstormend talent. Het is de bedoeling om ons eerst te handhaven en mocht dat lukken in de toekomst weer een gooi te doen naar de landstitel!

De eerste wedstrijden zijn een aardige hoeveelheid punten gehaald, en ik als trainer en aanjager heb de verwachting dat er iets begint te gloren, om in april en mei volgend jaar ons te redden in de Play-Offs. Echter de eerste thuis wedstrijden hebben qua publieke belangstelling niet de aantallen gehaald van 15 jaar geleden, laat staan die van de jaren 60-70 vorige eeuw. Dat moet anders vind ik onder andere.

Zondag een kans dus vanaf 14.00 uur: Colin Rengers, Jan Tammenga, Henk Jan Wilts, onder coaching van Gert Stulp hebben uw ondersteuning hard nodig! Het zijn tegenwoordig 6 wedstrijden, dus geen ondernemingen meer van 4 a 5 uur. Plus een kantine met reputatie qua eten en drinken, dus wat let u!! U bent morgen van harte welkom aan de Coendersweg te Middelstum!

Anne Vlieg

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69