Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Voor mij helaas geen Ladies Night in Middelstum…..

En dan krijg je maar zo een uitnodiging om een nieuwsflits te schrijven over een Ladies Night in Middelstum. Dat is voor een man van mijn kaliber net zo prikkelend als dat het ook een tikje teleurstellend is. Want een Ladies Night is voor mij natuurlijk niet weggelegd, daarvoor ben ik in het verkeerd velletje geboren. Dat ik af en toe als een ‘old wief’ bestempeld wordt, zal wel geen geldig excuus zijn om binnen te komen. En dus laat ik de Ladies Night in Middelstum maar mooi aan de vrouwen over, wel met een licht bloedend hart…

Ergens is dat best wel jammer natuurlijk want ze hebben wel een wervende en zintuigprikkelende flyer gemaakt hoor. ‘Kom eten, drinken, kijken en beleven!’ En alsof dat nog niet genoeg is: “Wij organiseren voor jou een onvergetelijke avond!” Tja, dan wordt er weer eens een keer een onvergetelijke avond in Middelstum georganiseerd en dan blijven voor mij de deuren gesloten……

Toch verheugen ze zich op mijn komst, zo lees ik verderop. Binnenkort moet ik toch maar eens verhaal gaan halen bij één van de organisatoren. De keuze is daarin reuze want maar liefst negen enthousiaste onderneemsters hebben hun krachten en creativiteit gebundeld: Annemarie (All Seasons), Marja (Drogisterij Marja), Marthi (Haarsalon Marthi), Lammy (KOOZAA BV), Renate (Twinset Fashion), Henriët (Kapsalon Tabak), Sarah (LiLak nagelstudio), Petra (Pedicure Petra Klinkhamer) en Edith (Schapenvel.nl). Wat een topinitiatief zeg. Gezamenlijk ten strijde trekkend, dat is nog eens girl power ten top!

En van zo’n vrouwenteam mag je ook wel een en ander verwachten natuurlijk. En aan die hoge verwachtingen voldoen ze ruimschoots. Een sprankelend welkomstdrankje, meerdere modeshows, een heerlijk buffet, diverse demonstraties, aantrekkelijke aanbiedingen, heerlijke drankjes en hapjes en last but not least een spannende (?) goody bag om thuis na te genieten. Toe maar, het kan niet op!

Wanneer: Vrijdag 30 oktober van 17-21 uur

Waar: Zalencentrum Vita Nova Middelstum (Heerestraat 39)

Entree: €17,50

Zou ik echt geen schijn van kans maken om binnen te komen? Toch nog maar snel even de kleine lettertjes lezen: Mis deze Ladies Night niet! Koop snel uw kaart bij één van de deelnemende onderneemsters. En vergeet niet je moeder, dochter, collega en vriendin uit te nodigen……

Hmmmm, alle uitnodigingen in de vrouwelijke vorm en ik zie er inderdaad geen bert-koster.nl tussen staan. Dan rest mij niets anders om alle Ladies nu al vast een geweldige avond toe te wensen. Gezien het programma moet dat zeker lukken!! Wees er wat betreft de kaartverkoop snel bij, want vol is vol!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69