Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Mashibo Massagetherapie Rottum

Het is niet alleen maar beven op de bult in Rottum. Je kunt er bij Mashibo Massagetherapie ook prima ontspannen. Nicole Boschman is de naam van de vrouw die deze praktijk bestiert. Toen ze onlangs met Lineke Veenstra van Huid- en Schoonheidspraktijk Belliev in contact raakte, kwam het gesprek op de Club van 55. En zo is deze club dus mede dankzij Lineke weer een deelnemer rijker.

Nicole haar situatie lijkt ook een beetje op die van Lineke. Aanvankelijk had ze haar praktijk in huis maar door een gestaag groeiende klantenkring werd dit al onpraktischer. En zo werd op 8 september 2015 haar nieuwe praktijkruimte aan huis officieel geopend en heeft ze open huis. Nicole is in juli 2007 gestart met Mashibo Massagetherapie en wel met een nobel streven. Ze wilde namelijk ervaren hoe je met diverse massagetechnieken klachten bij mensen kunt verminderen en hun wellness kunt vergroten.

Nicole gaat niet zomaar tot behandeling over. Als u voor de eerste keer in haar praktijk komt, houdt ze eerst een uitgebreide intake om erachter te komen wat de klachten zijn en met welke vorm van massage deze te behandelen is. Het eerste consult neemt zo’n anderhalf uur in beslag, hierin zit ook de eerste behandeling. Het aantal behandelingen hangt samen met de ernst van de klacht. Nicole is overigens aangesloten bij de NMTN en de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg (SRBAG). Daardoor kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

Bij Nicole kunnen diverse massagevormen ingezet worden. Het gaat te ver om deze allemaal te benoemen. Daarvoor kunt u prima terecht op haar mooie website waar ook nog enige achtergrondinformatie te vinden is over massages. Wat wist u dat massages in veel landen als volksgeneeskunst bekend staat? Op haar website gaat Nicole ook verder in op een bijzondere massagevorm: massages voor als u kanker heeft of heeft gehad.

Eén ding is mij in elk geval wel duidelijk geworden: Mashibo zorgt voor uw wellness! Je kunt nu ook bij haar terecht voor lifestylecoaching waarbij ze zich specialiseert in de slaapproblematiek!

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met Nicole op. Tel. 0595-552503/06-14758009 of e-mail: info@mashibo.nl .

Haar mooie website is zeker een bezoekje waard: www.mashibo.nl.

U kunt haar ook volgen via Facebook: Facebook Mashibo.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69