Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Pedicure Petra Klinkhamer Middelstum

Middelstum is een nieuwe praktijk rijker. En wat voor één! Omdat uw voeten het waard zijn, startte Petra Klinkhamer twee jaar geleden met haar pedicureonderneming. Deze is gevestigd op de eerste verdieping van Korenlaan 16 in Middelstum. Dit feestelijk gegeven was voor een oud-Middelstumer aanleiding om Petra een Club van 50 lidmaatschap aan te bieden. Een prachtige geste om op zo’n manier een beginnend ondernemer een hart onder de riem te steken.

Petra ken ik overigens als partner van Jaap Vriesema. De man die jarenlang diverse functies verricht heeft bij de voetbal vereniging Middelstum en tegenwoordig nog regelmatig geniet van de voetbalkunsten van zoon Robert en kleinzoons Jorn en Twan. En op deze manier kom ik Petra ook wel eens tegen. Maar toen wist ik nog niet dat ze onlangs de opleiding tot pedicure met een goed resultaat had afgelegd. Met als gevolg dat u bij haar terecht kunt voor diverse voetbehandelingen. Ze behandelt zowel mannen als vrouwen, van jong tot oud.

En deze voetbehandelingen zijn niet voor niets. Want onze voeten krijgen het soms zwaar te verduren. Maar ze krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. We lopen of staan veel en ook bij het sporten vragen we het nodige. Dit uit zich soms in een pijnlijk, vermoeid gevoel in de voeten en/of onderbenen. Ook kan er sprake zijn van overmatige eeltvorming, een ingroeiende nagel of een likdoorn. Een bezoek aan de pedicure kan dan een aangename verrassing zijn!

Petra heeft diverse behandelingen voor uw voeten om de klachten te lijf te gaan. Deze behandelingen staan keurig vermeld op haar nieuwe website. Daar kunt u ook de prijzen zien die Petra voor haar behandelingen rekent. Het is zelfs mogelijk om een heerlijk wellnessarrangement voor uw voeten te krijgen: een combinatie van een warm voetenbad en een heerlijke voetenmassage. Een prachtig cadeau om te ontvangen of om weg te geven! Petra is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor de Pedicure. Ze verkoopt tevens diverse voetverzorgingsproducten en waardebonnen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? U kunt op afspraak woensdag of donderdag bij haar terecht van 09.00-21.00 uur. Ze kan de pedicurebehandeling ook bij u thuis uitvoeren wanneer u slecht ter been bent.

Sinds kort is het mogelijk om magnesiumproducten van Permsal bij haar aan te schaffen. Petra geeft ook voetenworkshops voor kleine groepen waarbij er in een leuke sfeer met magnesiumproducten wordt gewerkt.

Nog even een persoonlijke noot van Petra zelf:

“In 2015 ben ik gestart met mijn pedicurepraktijk in Middelstum. Sindsdien weten al veel mensen mij te vinden. Van kindervoeten met ingroeiende nagels, tot mijn oudste cliënt van 99 jaar! Uw voeten zijn het waard is mijn motto, want iedereen weet hoe belangrijk het is om goed te kunnen lopen, vrij van pijn en ongemakken. Bovendien heb ik mijn aanbod behandelingen uitgebreid met diverse wellnessbehandelingen voor de voeten. Zo is er de populaire Voetenspa en nails behandeling en ook bied ik ontspannende voetreflexmassages aan. Voor het complete aanbod verwijs ik graag naar mijn website.”
“Sinds 2017 ben ik Medisch Pedicure en daardoor bevoegd om mensen in de risicogroepen voor voetproblemen te behandelen. Dit zijn diabetes-, reuma-,  en spastische patiënten, oudere mensen, dementerende mensen en mensen met de ziekte van Parkinson. Voor mensen die slecht ter been zijn en/of geen trap kunnen lopen is er de mogelijkheid dat ik de behandeling aan huis doe. Door zorgvuldige analyse en regelmatige voetenbehandeling levert de Medisch Pedicure een belangrijke bijdrage in het voorkomen van ernstige voetproblemen bij de risicogroepen. Tevens kan men voor nagelreparatie, nagelbeugels, anti-druktechnieken en ortheses bij mij terecht!”
Petra is op de volgende manieren te bereiken: Telefoon: 06-46541036 of via het mailadres info@pedicurepetraklinkhamer.nl

Haar website is zeker een bezoekje waard: www.pedicurepetraklinkhamer.nl.

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69