Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Nieuwe sporthal, puik werk!

Zo stond er niets, zo was het weer te slecht, zo werd het slaan van de eerste (of toch 49e?) paal gevierd en zo kan het maar zo zijn dat voor de bouwvak de sporthal er al helemaal staat. Het buitenwerk wel te verstaan, inclusief metselwerk. Onder tropische omstandigheden wordt dapper doorgewerkt. En wat wordt er een vaart achter gezet! 

Chapeau en een diepe buiging aan alle betrokkenen waaronder Bouwbedrijf Van Dijken. Samen met aannemingsbedrijf Rottinghuis voeren de Van Dijkens een voortrekkersrol in de realisatie van de nieuwe sporthal. Saillant detail hierbij is dat hun voorvaderen in 1964 de leiding hadden over de bouw van de thans oude sporthal, vlakbij gelegen. Het zal niet lang meer duren of dit stukje nostalgie is verleden tijd.

En dan kan Middelstum en omstreken sporten in een prachtig nieuwe sportaccomadatie. Ik heb gisteren onder leiding van een trotse Jan Dijk nog even een rondleiding mogen hebben door dit ultramodern sportcomplex. Wat een ruimte, wat een mogelijkheden, wat mooi ook dat in tijden van krimp zo’n prachtige uitdaging uit de grond ‘gestampt’ wordt. Het is nog even doorzetten geblazen maar misschien dat we al in oktober gebruik kunnen maken van deze mooie, nieuwe sporthal. En dat is iets om trots op te zijn. Middelstum is weer een stukje mooier geworden…..

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69