Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Belliev, praktijk voor natuurlijke huidverbetering in Winsum

Lineke Veenstra, de vrouw achter Belliev, ken ik nog uit haar tijd in Middelstum. Ooit speelden we zelfs samen in een cabaretvoorstelling voor een met 700 mensen uitverkochte feesttent. Ook komen we elkaar regelmatig op prachtige locaties tegen tijdens bijeenkomsten van de Open Coffee Club ’t Hogeland.

Waarvoor kun je bij Lineke terecht? Heb je een gevoelige huid, huidproblemen of wil je er zeker van zijn dat je verantwoorde en eerlijke huidproducten gebruikt? Lineke helpt je graag om je huid gezond te maken en de conditie van je huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Zelf kampte ze jarenlang met eczeem en allergieën. Door het gebruik van bionome producten is haar huid hersteld. Hiermee werd de basis gelegd voor Belliev. Lineke is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, huidconsulente en cosmeticaspecialiste en gespecialiseerd in allergieën en eczeem.

In de praktijk wordt gewerkt met bionome producten. Deze zorgen ervoor dat je huid zich kan herstellen en er weer stralend uit gaat zien. Steeds meer mensen krijgen te maken met allergieën en/of eczeem. Alleen met 100% huididentieke crèmes kan een volledige garantie gegeven worden tegen een allergie. Want naast een huid- & schoonheidspraktijk verkoopt Lineke ook allerlei producten, te koop in haar praktijk.

Op haar mooie en uitgebreide website staat aangegeven welke bionome gezichtsbehandelingen mogelijk zijn. Huidverbetering met ontspannende hoofdmassage en dag make-up is bijvoorbeeld mogelijk. En ooit wel eens een chocoladebehandeling gehad? Een topbehandeling voor een supergladde, strakke en stralend schone huid. In haar praktijk organiseert Lineke regelmatig workshops waarbij ze met maximaal 8 dames aan de slag gaat. Thuis kunnen dan de geleerde vaardigheden uitgevoerd worden.

Lineke heeft onlangs succesvol een nieuwe massageopleiding afgerond. Ze kan je nu een massage geven die diepe ontspanning biedt, het weefsel los maakt en die de conditie van je huid verbetert. Belliev slaat hiermee een nieuwe weg in. De reacties op deze nieuwe Skin Touch massage zijn fantastisch! Ook heeft ze onlangs een verbouwing afgerond. De praktijk is nu te vinden in een aparte unit naast haar woonhuis. Kom gerust een keer vrijblijvend langs om in haar nieuwe praktijkruimte te kijken of bel: 0595-551243/06-51209550. Mailen kan ook: info@belliev.nl.

Haar website is zeker een bezoekje waard: www.belliev.nl.

U kunt haar ook volgen via Facebook: Facebook Belliev.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69