Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Afscheidswedstrijd Alwin Zwerver

Keeper Alwin Zwerver van Middelstum 1 heeft zijn keeperhandschoenen aan de wilgen gehangen. Dit heeft hij al wel eens eerder gedaan maar zeer waarschijnlijk is het nu definitief. Het afscheid van één van de best geklede en, sowieso, één van de meest gebekte keepers van de Groninger amateurvelden willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Vader Bertus Zwerver ook niet: “Alwin heeft altijd zo’n grote bek, nu wordt het tijd dat hijzelf eens voor lul gezet wordt!” Klare taal van deze inwoner uit Onderdendam die vrijdag 12 juni a.s. de scheidsrechter is in de afscheidswedstrijd van zijn zoon…

Om 19.30 uur speelt Middelstum 1 met keeper Zwerver tussen de palen een wedstrijd tegen een regioteam vol met aansprekende coryfeeën waarmee Alwin ooit mee en tegengespeeld heeft. Ondanks de duidelijke woorden van pa Bertus moet het toch een onvergetelijke avond worden voor keeper Zwerver, zijn gezin en naaste familieleden. Een avond waarin teruggeblikt zal worden op zijn carrière tot dusver, zowel binnen als buiten de kalklijnen, met een lach en een traan…

De organisatiecomité nodigt u dan ook van harte uit om getuige te zijn van deze unieke afscheidswedstrijd. Een wedstrijd waarin we Alwin nog één keer in onberispelijk tenue kunnen zien schitteren. Misschien wisselt hij nog één keer fantastische reflexen af met een klein foebeltje, onderwijl “Los maar!!” roepend om vervolgens de bal uit het netje te moeten halen. Daarbij ons de kans gevend om nog één keer sjoelbak naar hem te roepen om daarna smachtend te wachten op zijn opgestoken middelvinger naar zijn trouwe fans…

Het belooft een mooie voetbalavond te worden, vrijdag 12 juni, vanaf 19.30 uur op het sportpark van de VV Middelstum aan de Coendersweg. U bent allemaal van harte welkom!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69