Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

AgBSupport uit Warffum

Annegreet Blanken is de trotse eigenaar van AgBSupport uit Warffum. Zij biedt ons marketingondersteuning waar je blij van wordt! Ik ken Annegreet al van jongs af aan want ik kwam vaak bij haar broer Wim (tegenwoordig mijn buurman) thuis. Dit leidde zelfs tot een collectieve vakantie op Kreta en het gezamenlijk aanschouwen van de ondergang van de Titanic.

Helaas heeft ze Middelstum enige jaren geleden verlaten. Maar uit het oog is, dankzij de website, zeker nog niet uit het hart. Naast 2 mooie gastcolumns is Annegreet met AgBSupport nu ook lid van de Club van 55 van de website www.bert-koster.nl.

AgBSupport bestaat al enige jaren. En niet zonder succes, zo kunnen we ook op haar mooie website lezen. Een positieve recensie van Harrie Hoek, Hoofd Eemsdelta EZ, onderstreept dit. Hij noemt Annegreet “Het best bewaarde geheim van het Hogeland. Eigenlijk wil ik dat uit eigenbelang liever zo houden.” Zelf hoop ik uit eigenbelang natuurlijk dat AgBSupport dankzij haar lidmaatschap met de Club van 55 haar naamsbekendheid nog verder vergroot!

Ik zou nog veel meer over Annegreet kunnen vertellen maar laat haar graag zelf aan het woord. Op haar website lezen we dat, wanneer u haar inzet, u dan kunt rekenen op een: praktische, vragende, structurerende, flexibele, klantvriendelijke, perfectionistische, relatiegerichte, ervaren, meedenkende, slimme, onderwezen, realistische, maar vooral ook vrolijke marketeer met een frisse blik. Dit leidt uiteindelijk tot: meer omzet, een betere klantrelatie en passende communicatie, minder stress en meer tijd en, niet onbelangrijk, plezierig samenwerken. Kortom: marketingondersteuning waar je blij van wordt!

U vergroot uw omzet en winst door optimaal in te spelen op de wensen en behoeften van de klant. Als u daarvoor zelf te weinig kennis, ervaring of tijd in huis hebt, dan kunt u bij AgBSupport terecht. Praktisch, concreet en flexibel! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u haar bellen: 06-28556814 of mailen: a.blanken@agbsupport.nl.

Check ook eens haar website, inclusief mooie foto’s: www.agbsupport.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69