Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Hamminga Bouwmarkt Uithuizen

Ik ben eigenlijk stiekem best wel een beetje blij en trots dat ik Hamminga Bouwmarkt als adverteerder binnengesleept heb. Eén van de eerste Babbelen met Bert interviews was met mijn overbuurvrouw die bij dit bedrijf werkt. Het was in de tijd dat het bedrijfspand van Hamminga tot de grond toe afgebrand was. Dit is inmiddels al weer 3 jaren geleden. Wat moet dat een ongelooflijk spannende en onzekere tijd geweest zijn!

Dit had natuurlijk een reden kunnen zijn om het bijltje er bij neer te gooien. Gelukkig is dit niet gebeurd. Integendeel, er zijn wonderbaarlijke krachten naar boven gekomen. En dat heeft geresulteerd in een prachtig nieuw bedrijfspand van maar liefst ruim 4.000 m2. En daar zal Derk Jan Bakker, eigenaar van Hamminga Bouw- en Tuinmarkt, af en toe terecht best wel eens een beetje trots op zijn.

En nu moet ik in het kort uitleggen waar Hamminga Bouwmarkt voor staat. Een bijna onmogelijke zaak. Gelukkig staat op hun website een beschrijving van het assortiment, onderverdeeld in een zestal werelden:

Dieren: Wereld van verzorging met een breed scala aan diervoeding;

Interieur: Wereld van ideeën op het gebied van allerlei interieur;

Bouw: Wereld van constructie met zeer veel houtmaterialen;

Kleding en schoenen: Wereld van klusmode op kledinggebied;

Tuin: Wereld van buiten met een uitgebreide collectie tuingereedschappen;

Techniek: Wereld van kunde door machines en allerlei (hand)gereedschappen.

En dat is alleen nog maar de verkooptak. Want Hamminga biedt nog veel meer. Zo kunt u in de werkplaats terecht voor het onderhoud, een grote of kleine beurt, onderdelen of het slijpen van uw machine. Ze verrichten onderhoud en reparaties aan tuin- en parkmachines van alle bekende merken. Ook ruil is mogelijk. Daarnaast worden ook nog eens diverse elektrische machines, gereedschappen en aanhangwagens verhuurd.

Op de website staat ook nog een uitgebreid pakket aan extra servicemogelijkheden. Want Hamminga biedt natuurlijk niet alleen producten voor uw doe-het-zelf klus, ze helpen u ook graag een eind op weg. Hiervoor hebben ze een uitgebreid dienstenpakket. En zo zou ik nog wel een tijdje door kunnen gaan want over de webshop hebben we het nog niet eens gehad.

Maar dat zou veel te ver gaan. Mocht u dit bedrijf nog niet kennen dan is het de hoogste tijd om eens een bezoekje te brengen aan Hamminga. Of om even de website te checken waar de ongekende mogelijkheden op beschreven staan. Daar vindt u ook de diverse telefoonnummers en e-mailadressen.

Babbelen met Derk Jan Bakker

Om een lang verhaal kort te houden, check de mooie website: www.hamminga.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69