Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Internationaal darttoernooi bij V.V. Middelstum

Na net een welverdiend laatste flesje bier weggetikt te hebben (3-1 winst op CSVH uit Hoogkerk) in de Middelstumer voetbalkantine attendeerde uitblinker Ronnie Medema (1 goal, 1 assist) mij nog even op het darttoernooi dat om 19.30 uur begint in dezelfde voetbalkantine. Tot dusver hebben 15 darters zich opgegeven voor dit toernooi met internationale allure en megageldprijzen. Vieftien deelnemers is inderdaad een ongelukkig aantal dus mocht u nog tijd en inspiratie hebben, wees welkom!

Ronnie tipte Devan Bolhuis en Henk Eilander als grote kanshebbers voor de titel. Maar gisteravond gooide Medema Eilander nog gedecideerd van het bord dus dat belooft wat. Darten is natuurlijk vooral een kwestie van concentratie en een enorm uithoudingsvermogen. Dus ik ben benieuwd wie vannacht om klokslag 02.00 uur de felbegeerde bokaal met dito cheque omhoog mag houden.

Het mooiste van een darttoernooi is natuurlijk het enthousiaste publiek dat volledig uit hun bol kan gaan wanneer er weer eens een onehundredandeeighty gescoord wordt. De verwachtingen zijn dat dit vanavond vaak gaat gebeuren. Dus mocht u zich vervelen en zin hebben in een biertje en een sportief hoogtepunt dan is de Middelstumer voetbalkantine straks de place to be! Misschien zit er straks wel een uitgooi in 9 worpen in….. Darters, succes!

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69