Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Verjaardagskick

Ik heb het normaal niet zo op mijn eigen verjaardag. Dit is geen dag waarop ik mij wekenlang verheug. Uiteraard ben ik wel zeer content dat ik er weer een jaar in ogenschijnlijk goede gezondheid bijgekregen heb. Inmiddels staat mijn levensteller op 43 jaar, ik ben namelijk van bouwjaar ’71, geboortejaar ’72. The best has yet tot come, is dan zo’n mooie uitspraak om jezelf moed in te praten.

Maar wat ik wel kicken vind aan zo’n dag zijn de vele Facebookfelicitaties die ik inmiddels heb mogen ontvangen. En dat lees ik ook bij vele andere Facebookvrienden, dat ze dat zeer weten te waarderen. Heerlijk om te kijken van wie je nu weer een felicitatie hebt gekregen. Dat geeft toch een extra dimensie aan deze zonnige dag. Dank allemaal! Zelf probeer ik ook elke morgen mijn jarige vrienden een berichtje te sturen. Kleine moeite, groot plezier. 

Soms zijn er wel 8, 9 personen op dezelfde dag jarig. Voor elk een originele felicitatie schiet er vaak bij in. Dat is toch wel jammer want ik merk nu dat een grappig berichtje of mooie foto nog net even wat meer energie geeft. Iets om in mijn achterhoofd te houden. Voorlopig geniet ik nog maar even van wat binnenkomt. Want voor je het weet is ook deze dag weer voorbij…….

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69