Bij de Molen
Knis Beheer
KOOZAA
Huitsing & Poort
Hotel 't Gemeentehuis
De Kleine Munt

Robbe BV Interieurbouw

Robbe BV Interieurbouw is een echt familiebedrijf uit Middelstum, bestaande uit vader Martin en zijn 3 zoons Henk, Paul en Frank. Met drie van de vier mannen heb ik in de loop der jaren regelmatig contact gehad. Hetzij via mijn werk bij Vast Banket waar Paul zijn afstudeeropdracht voltooide, hetzij in de vrijwilligerswerksferen. Vroeger is de familie Robbe begonnen aan de Trekweg in Middelstum, tegenwoordig zetelen ze op het industrieterrein aan de Pompsterweg op Boerdam.

Of u nu een uitgewerkt ontwerp heeft of alleen een idee in uw hoofd. De firma Robbe denkt met u mee en levert maatwerk, waarbij ze rekening houden met uw budgetwensen. Het voordeel van een familiebedrijf doet zich dan gelden: korte lijnen in combinatie met een flexibele instelling waardoor ze u snel van dienst kunnen zijn.

Of u nu op zoek bent naar interieur voor uw bedrijf of voor bij u thuis, Robbe levert alles op het gebied van interieurbouw. Dit kan bijvoorbeeld een complete inrichting zijn, maar ook een kastenwand voor in uw woonkamer. Ze schrikken niet terug voor exclusieve vormen en materialen zoals ook op de website is te zien. Zo zijn ze momenteel druk bezig met het maken van de nieuwe bar voor Foodmaster De Delle die eind maart 2024 opengaat aan de Heerestraat in Middelstum! 

Bij de uitvoering van de werkzaamheden maken ze uiteraard gebruik van duurzame materialen zoals verschillende plaatmaterialen en massief hout, maar ook glas, kunststof en metaal is voor Robbe bekend terrein. TV-, keuken- en computermeubels, boekenkasten en sidetables, Robbe maakt het graag voor u. Ook kunnen ze producten op grote schaal leveren, ze hebben de capaciteit om seriematig te werken.

Met zo’n 100 jaar ervaring beschikt Robbe over de benodigde kennis. Het team beheerst de vaardigheden van het traditionele meubelmakervak, in combinatie met een geavanceerd machinepark met CNC gestuurde machines. Hiermee zijn kwaliteit, vakmanschap en creativiteit de drie kernbegrippen bij Robbe BV Interieurbouw!

Wilt u meer info hebben? Tel. 0595-551310 of mail naar info@robbebv.nl.

Nieuwsflits afscheid Martin Robbe

Check voor meer details de website: www.robbebv.nl.

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69