Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Nieuws vanuit de ziekenboeg: Tim Poppema

Enige dagen geleden werd Tim Poppema geopereerd aan zijn knie. Er werd met succes een nieuwe voorste kruisband geïnstalleerd. Tegenwoordig is dat lopende band werk dus de operatie was in een uurtje gepiept. Wel moest Tim ter observatie nog een nachtje tussen de zusters doorbrengen. Vanaf zijn ziekbed (lees bank) meldt hij ons dat het hem goed gaat.

Hij heeft inmiddels zijn eerste fysiotherapie in het Martiniziekenhuis er op zitten. Een beetje buigen en wat rek- en strekoefeningen, meer zit er voorlopig niet in. Eerst 1 x per week, later wordt dit uitgebreid naar 2 x per week en dat voor een periode van een half jaar tot een jaar. Tim is er nog niet vanaf dus. Sowieso mag hij de eerste 6 weken niet heel veel doen en ook de auto moet hij laten staan. Werkgever Het Poortje Jeugdinrichtingen, waar Tim als beveiliger werkzaam is, moet het dus voorlopig nog even zonder hem doen.

Tim brengt zijn dagen nu noodgedwongen door met bankhangen, tv-kijken en lezen. Hij verheugt zich er op dat hij binnenkort weer enigszins kan lopen, uiteraard eerst met behulp van krukken, zodat het voetbalveld en de kantine (inclusief barkeepervriend Maico) weer bezocht kan worden. Gelukkig heeft hij geen pijn, wat dat betreft doen de pijnstillers goed hun best.

Tim zijn blessureleed is overigens 7 jaar geleden ontstaan tijdens de uitwedstrijd tegen De Knickerbockers. Hij wist direct dat het goed fout zat. De ambulance wilde echter niet komen. Geen man overboord want voetbalvriend Ralf Brouwer bracht hem in zijn Sybes bus naar het ziekenhuis. Na die tijd zette Tim zich in als begeleider van het 1e maar het voetbalvuur bleef branden waardoor hij enige jaren geleden de voetbalkicksen weer aantrok.

Maar het fysieke ongemak bleef Middelstum 4 spits Poppema achtervolgen, ook op het werk verdraaide hij zijn knie. Hopelijk is dit nu definitief verholpen. Ergens in 2016/2017 wacht een rentree op de voetbalvelden, aldus Tim. Eerst maar eens rustig aan zijn herstel werken. Daar is zijn werkgever het ook helemaal mee eens. Tim, vanaf mijn kant wens ik jou een heel voorspoedig herstel toe. Hopelijk kunnen we over niet al te lange tijd weer genieten van je vlammende afstandschoten….

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69