Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Vader en zoon Medema kijken ogen uit in Barcelona

Afgelopen weekend bracht Ronnie Medema van Spackspuitbedrijf Rosida met zijn zoon Damon een bezoek aan voetbalhoofdstad Barcelona. ‘Een geweldige ervaring’, aldus Ronnie, ‘we hebben genoten. Vooral Damon heeft zijn ogen uitgekeken.’ Naast een rondtoer door de stad en een bezichtiging van stadion Nou Camp van FC Barcelona volgde op zondagavond het hoofdgerecht.

Toen werd namelijk een bezoek gebracht aan de kraker in de Primera Division: FC Barcelona – Atletico Madrid. Het zou een bikkelharde wedstrijd worden tussen de nummer 2 en 3 van de ranglijst. Ronnie merkt op: ‘We waren al op tijd bij het stadion en konden zo mooi de spelers aan zien komen rijden. Dat ze in indrukwekkende auto’s rijden, behoeft natuurlijk geen nadere toelichting. Ook zaten we mooi vooraan (rij 6, vlak bij de cornervlag) waardoor we de warming-up van de Barcelona spelers en de wedstrijd goed konden zien!’

‘De wedstrijd was dus bikkelhard. Bij een keiharde overtreding op Neymar konden we het bloed zien zitten. De wedstrijd eindigde in 3-1, precies zoals ik van te voren in een reactie aan Hans Paapst had voorspeld. Mooi dat de 3 grote vedettes Messi, Neymar en Suarez elk een doelpuntje mee pikten. Damon wilde graag nog een shirtje van één van deze toppers kopen maar daar moest je in de Barcelonashop €100,- voor neerleggen. Dit werd toch even te gortig. Wel is Damon nu een mooie bal rijker.’

‘Al met al een geweldige ervaring. We vertrokken zaterdagmorgen om half 7 met de trein uit Groningen naar Schiphol om dinsdagmorgen om 2 uur terug te keren. Er zijn heel veel Nederlanders die zo’n trip maken, je ziet veel meer vaders die met hun zoon op stap zijn. Zo zaten er nog mensen uit Bedum voor ons in het vliegtuig. Nee, dit hadden we voor geen goud willen missen!’

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69