Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Aangename en originele (kerst)cadeaus en kerstwensen

Vanmorgen ging rond een uur of 11 de bel. Anita Bos van Fiscariep stond voor de deur met een prachtig kerstpakket. Totaal onverwacht en dus een zeer aangename verrassing. Ze moest snel weer verder want andere cliënten in bijvoorbeeld Veendam en Aduard stond een zelfde surprise te wachten. Een leuke geste zo vlak voor kerst. 

Zo heb ik de afgelopen dagen ook kunnen genieten van een lekkere notenkoek van bakker Klaes Hoekstra uit Bedum. Mij aangeboden door Jeanette Rozema-Groefsema n.a.v. het pensionadoverhaal wat ik over haar vader gemaakt had. Dat had natuurlijk niet gehoeven want deze verhalen smaakten al naar meer maar toch slikte ik deze gift voor zoete koek.

Zelf mocht ik vroeger nog wel eens kerstkaarten versturen inclusief een bijpassend verhaaltje, slaande op de ontvanger(s). Dat schiet er heden ten dage bij in. Maar uiteraard vind ik het wel leuk wanneer we kerstkaartjes ontvangen met wel een originele boodschap.

Broer Jur is hierin altijd een ster en haakt daarbij in op de actualiteit. Dat hij wars is van alle technologische snufjes als mail-, appjes en sociaal mediageweld laat hij nog eens goed blijken. Ik ga er hierbij maar van uit dat zijn postbode Ab heet….. 

 

Op ‘t werk mailbestand geopend!

829 berichten hebben er op mij gewacht.

Ik heb niks gemist zo blijkt

en de wereld is er gewoon om doorgedraaid.

 

Met één klik op de knop

‘t hele bestand opgerold.

 

Beginnen in 2015 wel weer met frisse moed opnieuw met de grote vraag – eigenlijk meer bestemd voor de wetenschap- maar gaan we over op de App?

Of houden we ons liever bij de telefoon en postbode Ab?

Ik weet het wel!

 

Een voorspoedig, gezond en bevingsvrij 2015 gewenst! 

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69