Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Clubicoon Mayko de Graaf 60 jaar!

Vandaag viert Middelstum en omstreken een heugelijk feit: de clubicoon van de Voetbal Vereniging Middelstum en één van de bekendste en beruchtste Middelstumers aller tijden Mayko de Graaf viert vandaag zijn 60e verjaardag! Van harte gefeliciteerd! Let u ook even op de spelling: Mayko dus en geen Miko, Maico, Mike of het koosnaampje Mikey (Mike). Dat je Middelstum nog lang op haar grondvesten mag laten trillen!

Zestig word je niet elk jaar. En Mayko vangt natuurlijk ook geen hazen meer. Toch schittert hij nog wekelijks in de kantine van de VV. Menig Hogelandster zal zijn gezicht herkennen en zijn gastvrijheid erkennen. Een markante persoonlijkheid. Soms denk ik wel eens, je kunt niet met hem door één deur maar ook zeker niet zonder. Hij zal ongetwijfeld ook zo over mij denken. Tegenover diverse nukken staan ook vele verdiensten op velerlei fronten.

Mayko heeft wel zijn haren verloren en hopelijk nu ook zijn streken. Want bijna wekelijks laat hij mij een blauwtje lopen. Al maandenlang zeur, smeek en vraag ik Mayko om een Babbelen met Bert-sessie met mij af te nemen maar telkens krijg ik het lid van de deurkruk op mijn neus. Maar misschien is hij op zijn 60e eindelijk bereid om wat Crystal Clear-water bij de wijn te doen….

Maar dat hoeft vandaag niet Mayko hoor. Want vandaag is het jouw dag en sta je even in het middelpunt van de belangstelling. Is wens jou en jouw dierbaren een mooie dag toe, vol met cadeaus en mooie Facebookfelicitaties (waarschijnlijk wel via het account van je vrouw en kinderen). Ik hoop dat we nog lang van je ‘fratsen’ mogen genieten. Want Middelstum kan soms niet met, maar ook zeker niet zonder je…

 

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69