Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

Diodrogisterij Marja en Twinset Fashion leggen de rode loper voor u uit….

Heeft u zich altijd al speciaal willen voelen en als klant of consument zijnde een VIP behandeling willen ondergaan? De Middelstumer winkeliers Diodrogisterij Marja en Twinset Fashion regelen dit graag voor u. Op dinsdag 23 december leggen beide gastvrouwen Marja en Renate graag de rode loper voor u uit. Zowel ’s middags als ’s avonds!

De tijd voor kerst is natuurlijk altijd al bijzonder en wordt vaak als sfeervol en harmonieus ervaren. Aan de Grachtstraat in Middelstum zal dit aangename kerstgevoel ongetwijfeld versterkt worden. Want naast extra voordelige kerstaanbiedingen vinden er die middag en avond ook regelmatig presentaties van kleding, make-up en haarproducten plaats. Alles is aanwezig om de dames van top tot teen mooi aan te kleden waarbij de heren ter plekke volop mee kunnen genieten. En dat allemaal in sfeervol ingerichte winkels onder het prikkelend genot van een hapje en een drankje. Ook ligt voor u als Koning Klant zijnde een presentje klaar. Voor elk wat wils dus!

Bent u zoek naar het aangename kerstgevoel? Laat u dan verwennen door Diodrogisterij Marja en Twinset Fashion. Marja en Renate doen altijd graag wat extra’s voor hun klanten maar pakken vlak voor kerst nog eens extra stevig uit. Uiteraard zien ze u graag komen op dinsdag 23 december. Heerlijk sfeervol winkelen onder het genot van een hapje en een drankje! Kan kerst 2014 nog beter beginnen?

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69