Bij de Molen
KOOZAA
De Kleine Munt
Notaris Huitsing
Hotel 't Gemeentehuis

De Schaats bestaat 75 jaar!

IJsvereniging “De Schaats” bestaat dit jaar 75 jaar. En dat wordt uiteraard groots gevierd op vrijdag 12 december in Zalencentrum Vita Nova, aanvang 20.00 uur. De 60-jarige Music Boys maken hun opwachting en er is een grote loterij met bijzonder leuke prijzen. De grote hamvraag blijft natuurlijk: zou alles volgens een vaste agenda gaan of blijft het bestuur niets meer bespaard?

Penningmeester Martin Huizing constateert verheugd dat zich al heel veel mensen aangemeld hebben. Maar hij mist nog wel enige prominenten. “Opgeven is verplicht en dient voor 7 december te gebeuren!”, aldus onze enthousiaste penningmeester. Ook kunnen mensen deze avond lid worden, dit kost slechts €3,- voor een heel jaar. En dat betaalt zich deze feestavond ongetwijfeld terug.

U kunt zich opgeven bij Martin Huizing via het mailadres martinhuizing68@gmail.com of via Anne Huitsing, mailadres a.huitsing@loppersum.nl. Komt allen, het beloofd een mooie feestavond te worden!

Bert Koster
Middelstum
info@bert-koster.nl
bertkoster1@gmail.com
www.bert-koster.nl
06-51715098
0595-552405
KvK nummer: 57250278
BTW nummer: NL001445322B69